Göz kızarıklığı
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=35280
Tarih: 03 Ağu 2025 Saat 16:35
Konu: Göz kızarıklığı
Mesajı Yazan: HaNCeR
Konu: Göz kızarıklığı
Mesaj Tarihi: 29 Tem 2012 Saat 02:24
Hocam merhaba 10 aylık kızım sol gözünde kahve rengi yerin beyazla birleştiği yerde kızarıklık var iki gündür dün sabah ufak bi çapak vardı bugun yoktu uyandığında tam anlayamadım ama bi pul var gibi o kısmı yada bana öle geliyo ne önerirsizniz doktora gidelimmi. Buarada türkiyedemisniz hocam
------------- Anne Ben Anne Oldum...
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Tem 2012 Saat 10:53
O tip kanlanmalar, genelde "kusma" sonrası oluşabiliyor. Eğer, kusmadı ve hala geçmedi ise, bir Göz doktoruna gösterin.
|
Mesaj Tarihi: 29 Tem 2012 Saat 17:36
Hocam kızarıklık geçmedi kusma gibi bişeyde olmadı. bigün boğazını sıkarak çok bağırmıştı ondan olabilirmi. Bugün doktara gittik muayene etti önemli bişey yok dedi korneası saydam dedi. antibiyotik damla yazıyorum dedi niye enfeksiyonmu var dedim eliyle kaşıdığında artmasın felan gibi bişiler dedi açıkcası bişe anlamadım hocam. çapak varmı diye sordu yok çok az oldu dedim enfeksiyon için kızarıklık bile yeterli olabiliyo dedi. OFTALMOTRIM verdiği damla napalım kullanalımmı
|
Mesaj Tarihi: 30 Tem 2012 Saat 10:27
Boğazını sıkarak çok bağırması da, kusma esnasındaki gibi yüzüne "kan hücum" ettirdiğinden, o kanlanmaya sebep olmuş olabilir. Bu tip kanamalar hep yüze kan akımı fazlalaştığı durumlarda olur. Göz damlası bir işe yaramayacak. Laf olsun, torba dolsun misali.
|
Mesaj Tarihi: 30 Tem 2012 Saat 11:15
tamam hocam sebebi bu ozaman acaip şekilde boğazını sıkıp bağırıyo sürekli. hergün yeni bişey çıkarıyo. hocam buarada alıştırabilmek adına herşeyi önüne koyuyorum döke saça azda olsa bişeler yiyo ben verirsem bir süre sonra reddediyo.
|
Mesaj Tarihi: 30 Tem 2012 Saat 11:19
Evet, aynen; "Bir çocuk gibi" davranıyor. Ne bekliyordunuz, sadece yaptığı anormal davranışları marifet zannetmesin. İlgilenmeyin. Siz "-Aman çocuk elden gidiyor-" dedikçe iş çığrından çıkacak.
|
Mesaj Tarihi: 30 Tem 2012 Saat 11:31
evet hocam ya ben rahat davranıyorum ama babası çok düşüyo üzerine çok pimpirikli inş bu durumu ilerde kızım kullanmaz
|
|