hoppala zıpıp kanguru gibi şeyleri erkek çocuklarında kullanmak sakıncalı diye duydum. kullanılmaması gerektiğini söylüyorlar kısırlığa vs sebep oluyrmuş. gerçekten de sakıncalımı? kullanmamalımıyım?
ve birşey daha. oğlum 4 ay 5 günlük hocam doğduğu günden bu yana hep kusuyordu ağzından burnundan geliyordu fışkırtarak her götürdüğüm doktor kilo alıyorsa normaldir dedi. kilo alımıda iyiydi. ilk iki ay sürekli kustu sonraki 1 ay 2 kez bu şekilde kustu son 2 3 haftadırda sadece akşamları uyukusundan kusarak uyanıyor.dün de tabiri caizse kuş gözü kadar hafif pembemsi balgam bulaşmıştı üstüne telaşlandım acile götürdüm karın filmi ve idrar tahlili yaptılar filmde oooo karnı gaz dolu ,hemen lağman yapalım dedi bende dün kakasını yapmamıştı ondan olabilir mi ?çünkü gazını agzından da cıkartıyor pırtınıda rahat yapıyor huysuzluğu huzursuzluğu yok dedim. (ilk zamanlar gaz problemi yaşadıgından tipinden anlıyorum gaz sancısı cektiğini ) olsun lağman yapalım tekrar film çekelim dedi bende yaptırmadan geri getirdim. hiçbir sonuç alamadım anlayacagınız.kusmaları gazlamı alakalı? lagman yaptırmamakla hatamı ettim? teşekkürler.
------------- Rabbim sana emanet!!
|