Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

iştahsızlık

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=35297
Tarih: 20 Eki 2025 Saat 02:50

Konu: iştahsızlık
Mesajı Yazan: tty
Konu: iştahsızlık
Mesaj Tarihi: 30 Tem 2012 Saat 22:36
merhaba doktor bey,oğlum 1 yaşında ve ağzına anne sütü dışında tek bir lokma koymuyor,şu ana kadar ücretsiz izindeydim emzirmede sorun olmuyordu ama eylül ayında işe başlıycam ne yapacağımı bilmiyorum.Alerji testlerinden ilaçlı mide filmine kadar yapılmayan kalmadı ama hiçbirşey çıkmadı.Kaşığı yada biberonu gördüğü anda çığlık çığlığa ağlıyor,lütfen yardım edin ne yapabilirim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 31 Tem 2012 Saat 10:30
Sırf bunun için bu tahlilleri yaptırdı iseniz, siz haketmişsiniz demektir. Hadi bunları yapanlar "sahtekar" , siz nasıl bu hileleri yuttunuz?  Yapılması gerekenler;  önce bir çocuğun kilosuna , gelişmesine bakılır, bunlar normalse, zaten çocuk yeterli besleniyor hiçbir şey yapmaya gerek yoktur demektir. Siz çalışmaya başladığınızda, anne memesini bulamayınca, mecburen önüne konulanları yiyecek. Siz gönül rahatlığı ile işe başlayın, hiçbir canlı varlık önünde yiyeceği varken açlıktan ölmez.

Mesajı Yazan: tty
Mesaj Tarihi: 31 Tem 2012 Saat 15:21
oğlum 8 kilo 77 cm,doktor düzenli kilo alımı olmadığı için tahlil istedi.Kilo alımı olmayınca bizde tahlillleri yaptırtmakta bi sakınca görmedik,çok şükür bir sorun çıkmadı tahlillerimizde.İnşallah dediğiniz gibi ben işe başlayınca yer.Teşekkürler

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat