Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kutu sütü

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=35302
Tarih: 10 Eki 2025 Saat 02:16

Konu: kutu sütü
Mesajı Yazan: ceynrose
Konu: kutu sütü
Mesaj Tarihi: 31 Tem 2012 Saat 11:06
4,5 aylık bebeğim var dün işe başladım bakıcı bakıyor haliyle ben yokken mama verecek ben pazar günü kutu sütünü ılıtıp içine bebe bisküvisi atıp içirdim gayette sevdi.annem bu sütlerin karnını ağrıtacağını devam sütüne devam etmemi söyledi.sizce de bi sakıncası olabilirmi cevabınıza göre bakıcıya gün içinde bu şekil içir yada içirme diycem.ek gıda başlanmalımı başlanacaksa ne verilebilir.birde iş yerimde sağdığım süt iş yerimdeyken buzdolabında duruyor eve gitme yolum 40-45 dk sürüyor havalar çok sıcak süt bozulurmu eve gidene kadar dün sağdığım sütü eşim bebeğe verdirmedi bozuldu o dedi döktü sütü.bozulurmu bukadar sıcakta 45 dakikada.

-------------
batuhanım herşeyim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ceynrose
Mesaj Tarihi: 31 Tem 2012 Saat 11:15
hocam birde sağlık ocağının verdiği dvit vardı damla çoğu kez unutuyorum zararı varmıdır unutmamın.bu ayda demire başlıycaz dedi ama ben istemedim sizin gerek yok dedinizi hatırlar gibi oldum.vermelimiyim.başka içirmem gereken bişey varmı dvit kaç aya kadar vericem.yada dvitin yerine verilebilecek bişey varmı?

-------------
batuhanım herşeyim.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 31 Tem 2012 Saat 17:32
Kutu sütleri en uygun sütlerdir. Öbürlerine para kaptırmayın. Hayret, 1 yaşına kadar, illede mama diyorlardı, şimdi; "devam sütüne" döndüler demekki. Eh bu da bir başarıdır. Bebe bisküvilerinde günde 5-6 yı pek geçmeyin.
Devit damlayı verirken unuttuklarınız ile beraber verebilirsiniz, Şişenin tamamını içirseniz genede bir doz yüklenmesi olmaz. Tabii bu demek değildirki, hergün bir şişe içirin..

Mesajı Yazan: didemipek
Mesaj Tarihi: 01 Ağu 2012 Saat 10:12
hocam bende devit damlayı değilde multitabsı arada unutuyorum, onuda unuttuklarımla beraber verebilirmiyim?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Ağu 2012 Saat 11:37
Unutulan 2-3 dozun aynı günde verilmesi bir tehlike arz etmez.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat