Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

sütüm yetmiyor mu?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=35449
Tarih: 09 Eyl 2025 Saat 21:54


Konu: sütüm yetmiyor mu?
Mesajı Yazan: ceydadefne
Konu: sütüm yetmiyor mu?
Mesaj Tarihi: 15 Ağu 2012 Saat 12:38
küçük kıık emdıkten sonra tatmin olmuyor2.5 aylık şu ana kadar 1er kılo aldı.ama şımdı emmdıkten sonra bir müdet sonra süt gelmiyor.göğsüm doluyken sağıyorum 50-60cc anca çıkıyor.mamaya başlamak istemyoum.yeşillik tüketip su içiyorum.şimdi malt içececğine de başlıycam.sütüm yetmezse nasıl besleyeyiyım??vitamın içiyorum balık yağı ve b complex.süt içiyorum et yiyorum..kızıma vitiligo teşhisi konacak.biyopsı yapıldı.popsu ve alnında yama gibi beyazlıklra var.üniversiteye götürdüm.ordaki drlarda şaşırdı.hamileyken ne yaptın çok mu sıkıldın olmaması lazım bu kadar küçükken dedıler ama bu sıkıntılar sutumu etkıledı galıba..ne yapmalıyım süt yetmezse mamamdan başka çözüm yokmu? 

-------------
***



Cevaplar:
Mesajı Yazan: ceydadefne
Mesaj Tarihi: 15 Ağu 2012 Saat 12:41
bir de kaka yapmıyor 4 gunde bır bazen gun aşırı sutum ıyı gelırse gun aşırı mızırdayarak emerse 4gunde bır altın sarısı macun yapıyor çiş bol bol yapıyor buda sutumun yetmedığının kanıtı mı??herkes doymuyor dıyor ağlaması yok uykusu guzel uyanık kalınca da canlı:)

-------------
***


Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Ağu 2012 Saat 21:51
Keşke eski maillere bir göz atsa idiniz, bu kadar üzülmenize gerek kalmazdı.
1- Anne sütüne devam, sağdığınız süt doğru bir fikir vermez.
2- Sadece bol su için, başka hiçbir şey gerekmez.
3- Vitiligo teşhisi acaba doğrumu? Genelde bu yaşta; "Depigmente nevüs" daha sık olur. Ayrıca da, ister vitiligo, ister depigmente nevüs olsun, ne sizin, nede o "biyopsi heveslisi" acemi doktorların yapabileceği bir şey yok. Boşuna çocuğun canını yakmayın, oturun oturduğunuz yerde.
4- Bunların hamilelikte; canınızın sıkılması veya size ait sebeplerle hiçbir bağlantısı yok, o doktorların söyledikleri, "zevzeklikten" başka bir şey değil. Olmadık eziyetleri yapacaklar, ondan sonrada hiçbir şey yapmadan sizi kapının önüne koyacaklar.
5-Bu aylarda bebekler; 5-7 hatta daha uzun süreler kaka yapmazlar, normaldir. Cıvık kaka yaptığı sürece önemi değildir, kabızlıkta sayılmaz.
6- İyi beslenen bebek; cıvık, altın sarısı kaka yapar. O "herkezi" boşver, bir halt bildikleri yok.
Bilhassa "Alt Forum" ve diğer eski mailleri iyi okuyun yoksa daha çok kazıklanırsınız.  



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat