Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

lutfen yardim:'(

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=35553
Tarih: 29 Eyl 2025 Saat 13:26

Konu: lutfen yardim:'(
Mesajı Yazan: amylee
Konu: lutfen yardim:'(
Mesaj Tarihi: 31 Ağu 2012 Saat 23:37
doktor bey kizik 15aylik gecen hafta carsamba gunu 40 derece ateslendi ve kanli mukuslu yesil kaka yapmaya basladi kaka tahlilimiz 5-6eritrosit 7-8lokosit 5-6 entamoeban histolica trafozoita bakterisi goruldu buna gore hastaneye yatis karar verildi 5gun yattik dizanteri olmus dediler sabah flagiyl ve novosef uygulandi serum ici novalgin verildi atesimiz dustu ishalimizde azalinca taburcu olduk bugun kizimin atesi gene 40derece olmaya basladi calpol ve dolveni donusumlu veriyorum dizanteri devam ettigi icinmi atesimiz var yoksa baska enfeksiyon mu basladi hastanelere gitmeye korkar oldum hemen yatiriyolar ve biz maf oluyoruz inanki ne yapmam gerektigini sasirdim kilosu 9kilo boyu 83 ch hastaneye yatmazsak kilo kaybi sivi kaybi olusur diyolar korkup kabul ediyorum zaten zayif ve istahsiz bir bebek yardimci olursaniz cok sevinirim cok tesekkurler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Eyl 2012 Saat 11:07

Bana kalırsa, üçkağıda geldiniz. 

1- Hiçbir Dizanteri ishalinde "su kaybı" olmaz, zira hastalık "kalın barsak" ishali olup, kakalar "güvercin pisliği" kadardır. Bol kaka;"ince barsak" ishalini gösterir. Ama kurulan tezgah ve yapılan üçkağıtlarda bunu böyle anlatmazlar.
2- Novosef iğne çok komik. Damardan verilen antibiyotikler sadece kan ve damar olan bölgelere gidebilir ve oralarda etkili olabilirler. Barsak içindeki bakterilere nasıl etki edecek? Bunlar ya bilmiyorlar, cahiller, yada biliyorlar, sahtekarlar.
3- Bol kaka olan "ince barsak ishallerinde" ilaca gerek yoktur. Zaten etkide etmezler. Verildiğinde barsak cidarına kadar giderek, orada bulınan "yararlı" PROBİYOTİK bakterileri yok ederek, ishali daha beter bir hale getirirler. Reflor işte bu durumda, o kaybolan bakterileri yerine koymak için kullanılır, sizde de faydalı olabilir.
4- Bu doktorlardan mümkünse uzak durun.

Mesaj Tarihi: 01 Eyl 2012 Saat 12:59
cok tesekkr ederimdoktor bey ne kadar korkutularak yanlis tedavilere izin veriyoruz atesi hala 39 civari ama ben ilac vermeden atlatmaya calisiyorumhastane cikisinda flagyl ve reflor yazildi doktor bey ama kizim icmedi ne turlu denediysem zorla icirdigimdede kusarak tepki verdi reflor zorla icirmeyi deniyimmi gene yoksa kendi haline birakayimmi 9 kilo ve istahsiz bir bebek practen denemelimiyimmi sizce 15aylik kizim bu arada allah razi olsun

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Eyl 2012 Saat 17:32
Reflor'u içiremiyorsanız, bol yoğurt yedirin, aynı kapıya çıkar. Hasta iken, Prakten denemeyin.

Mesaj Tarihi: 01 Eyl 2012 Saat 17:45
KizBebek tesekkur ederim doktor bey

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat