Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

oğlum (öksürük)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=35598
Tarih: 13 Nis 2026 Saat 04:18

Konu: oğlum (öksürük)
Mesajı Yazan: yusufum
Konu: oğlum (öksürük)
Mesaj Tarihi: 04 Eyl 2012 Saat 20:57
merhabalar kadir bey,oğlum 8 aylık.öksürüyor,huysusuz ılıksu ile limon veriyorum burnunu açıyorum,başka ne yapmalıyım.hastaneye götürsem öksürük ilacı ve soğuk algınlığı iacı verecekler belkide bronşit başlangıcı diyecekler eminim.ne yapmalıyım?????

-------------
:=

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Eyl 2012 Saat 23:52
Aynen devam edin, ateşi çıkarsa, bir tedbir gösterin ama yapılan tahlilleri banada yazın.

Mesaj Tarihi: 05 Eyl 2012 Saat 17:00
hocam dr a gittik ve bize antibiyotik verdi.üst solunum yolu dedi.ciğerleri temiz dedi,kan sayımı yapmadan bu teşhisi koydu ilaçları almadım bile allaha emanet....bu arada ateşimiz olmadı hocam hiç sadece balgamlı öksürük ve burun tıkanıklığı ve çok huysuz....

-------------

Mesaj Tarihi: 05 Eyl 2012 Saat 20:32
Hala ateşi olmadığına göre, Grip geçiriyor. Antibiyotik gereksiz. Görüyorsunuz, antibiyotik yazılmayan tek bir vaka yok. Sadece Grip için anlattıklarımı uygulayın.

Mesaj Tarihi: 06 Eyl 2012 Saat 20:36
hocam yine benn,oğlumun öksürüğü azaldı fakat elimi göğsüne koyduğumda hırıltısı oluyor.ne yapacağımı şaşırmış durumdayımm

-------------

Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2012 Saat 11:31
Grip iyileşirken, akıntı koyulaşır. Duyduğunuz o koyulaşmış akıntının yaptığı sesdir.Kötü bir şey olsa idi, hırıltı ile beraber ateşi olurdu.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat