Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

BÜYÜK UYKU SORUNU :(

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=35632
Tarih: 15 Eyl 2025 Saat 16:31

Konu: BÜYÜK UYKU SORUNU :(
Mesajı Yazan: mfcmfc
Konu: BÜYÜK UYKU SORUNU :(
Mesaj Tarihi: 09 Eyl 2012 Saat 01:19
Merhaba,çocuğumuz 14 aylık,uyku konusunda çok sıkıntılıyız,eşim bu yüzden sinir hastası olacak diye korkuyorum,erkek bebeğimiz doğumundan beri uyku sorunu yaşamakta,gündüzleri 1-2 saat uyuyor. Gecede birer ikişer saat aralıklarla kalkarak uyuyor,uyuması için saatlerce uğraşıyoruz yarım saat 1 saat uyuyup kalkıyor,uyuyamayınca haliyle huzursuz oluyor,ne yapıcaz bilmiyoruz bir kaç gün düzensiz olarak spraktin verdik faydası olmadı. ilacı kullanmaktan çekindik acaba bunu kullanmalımıyız düzenli olarak,ne yapmamız gerekir lütfen yardımcı olun.

Bir de bebeğimizin böbreğinde 3mm kum olduğunu öğrendik ne yapmalıyız?Bunun uyku sorunu ile ilgisi var mıdır?Şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar dileriz.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Eyl 2012 Saat 10:36
3mm. ye kum değil, "Taş" denir. Bu taş hareket etmediği sürece ağrı yapmaz. Ağrı yaptığındada çocuk en az 5-6 saat yeri-göğü yıkar, öyle bir-iki pışpışlama ilede susturamazsınız. Sadece akşamları 1 ölçek(5ml) Sipraktin vermenizde bir sakınca olmaz. Zaten ilacı devamlı kullanacak değilsiniz. İşler bir defa rayına oturup, bir uyku düzeni oluştuktan sonra, ilaca ihtiyacınız olmayacak.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat