Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

gelişim?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=35651
Tarih: 22 Kas 2025 Saat 22:16


Konu: gelişim?
Mesajı Yazan: mefutapsan
Konu: gelişim?
Mesaj Tarihi: 10 Eyl 2012 Saat 23:50
merhaba doktor bey,
oğlum 18 aylık ama 9400gr ve 79 cm baş 47cm
aşı yaptırmak için aile hekimine gittiğimizde oğlumun çok zayıf olduğunu hiç gelişmediğini söyledi ve pek çok tahlil istedi.
çok iştahlı bir bebek değil günlük 500ml süt içiyor ve biraz çorba zorla 1 köfte yedirebiliyorum. sürekli mızmız benden hiç ayrılmıyor acaba gerçekten gelişim geriliği mi var?
ne yapmamız gerek?
tavsiyeleriniz nelerdir?
ayrıca sürekli bir ağız kokusu var acı acı uykudan kalktığında çok keskin oluyor sizce ne olabilir. şuan 18 tane dişi var dişlerini temizliyoruz ama ağızda hep koku var. ne yapmalıyız?



Cevaplar:
Mesajı Yazan: mefutapsan
Mesaj Tarihi: 11 Eyl 2012 Saat 00:05
mesajınızı merakla bekliyorum.



Mesajı Yazan: mefutapsan
Mesaj Tarihi: 11 Eyl 2012 Saat 00:17
suan sitede mesaj yazıyorsunuz lütfen benim mesajımıda en kısa zamanda cevaplarmısınız.
çok telaşlıyım gerçekten büyük bir sorun olabilir mi*



Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Eyl 2012 Saat 00:34
Sizden önceki sualler önemsizde olsa, sıra ile gidiyorum. Bazen önemsiz gibi görülenler önemli olabiliyor.
 Oğlunuzda sadece 1.5 kilo eksik var, geri kalan ölçüler yaşına uygun. Tahlillik bir durum yok, ama bu "hokkabazlığı" bu aile hekimleri hep yapıyor. Ağız kokusu için, son öğünden sonra tuzlu bir gıda yedirin ve su içirin. Genede geçmezse, yapabileceğiniz pek bir şey yok demektir. Eski mailleride okuyun.


Mesajı Yazan: mefutapsan
Mesaj Tarihi: 11 Eyl 2012 Saat 00:41
çok çok teşekkür ederim şimdi rahatla uyuyabilirim.




Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat