6.ay aşıları
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Aşılar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=35676
Tarih: 04 Eki 2025 Saat 16:52
Konu: 6.ay aşıları
Mesajı Yazan: nurgül_83
Konu: 6.ay aşıları
Mesaj Tarihi: 13 Eyl 2012 Saat 23:26
iyi geceler doktor bey sorulara verdiğiniz cevapları okurken aynı bacağa 2 aşı yapmalarından korkarım demişsiniz. .oğluma 5 eylülde aşıları yapıldı.2 bacağının birinden 1 diğerinden 2 aşı yapıldı.bir aşıda ağızdan yapıldı.çok endişelendim doktor bey aynı bacaktan 2 aşı yapılmasının zararı nedir?bebeğime bir zararı olmuşmudur.cevaplarsanız sevinirim.teşekkürler..
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Eyl 2012 Saat 10:03
Aynı bacağa, değişik yerlerden de olsa 2 aşı yapılamaz. Sağlığa zararlı olmazda, aşıların etkileri azalır. Yapilacak bir şey yok. 12 Eylül den sonra, beleşine Doçent, Profesör olanların yetiştirdiği doktorlar da ancak bu kadar olabilir.
|
Mesajı Yazan: nurgül_83
Mesaj Tarihi: 14 Eyl 2012 Saat 20:45
cevabınınz için teşekkürler doktor bey.ne yapmalıyız peki,tekrar yaptırmamız gerekir mi acaba ?artık kimseye güvenimiz kalmadı.iyiki varsınız..
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Eyl 2012 Saat 10:07
Yapılacak bir şey yok, 12 Eyül'den sonra Üniversiteler den kaçırdıkları hocaların yerine böyle devşirme usullerle "yaratılan" bu Doç. ve Prof. ların yerine dışardan hocalar getirtmedikleri sürecede düzelmeyecek.
Sizin aşı için yapacağınız bir şeyde yok, bir dahaki sefere yaptırmayın. Ayrıca bu saçmalık hep, Hepatit aşılarının omuzdan(küçük adaleye) yapılmasının gerekli olduğunu bilmedikleri için oluyor. Hepatit aşılarını omuz adalesinden yapsalar, problem kendiliğinden çözülecekte, nerde o basireti ve bilgiyi gösterecek Tıp mensubu!!
|
|