gaz
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gaz & Karın Ağrısı
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=35729
Tarih: 01 Ağu 2025 Saat 15:42
Konu: gaz
Mesajı Yazan: petonia
Konu: gaz
Mesaj Tarihi: 20 Eyl 2012 Saat 01:36
Hocam kızım 4,5 aylık sadece anne sütü alıyor 3 kg doğdu şuanda 7,5 kg. Ben bu gaz olayından artık İllallah dedim hocam bir yardım edin sürekli her gece ağlıyor çığlık çığlığa kendini geriyor kasıyor nasıl tutacağımızı bile şaşırıyoruz geceleri uyutana kadar bizi mahvediyor uyutsak ne yazar defalarca uyanıyor ağlıyor sürekli yüzükoyun yatıyor 2-3 saatte bir emmeye kalkıyor bazı geceler çok nadir en uzun uyuduğu süredir bu. 2-3 haftadır gündüzleri de çok huzursuz yarım saat uyuyor sonra ağlamalar, huysuzluk, kendini kasıyo rsürekli ters parantez şekline getiriyor " ) " hocam ne yapalım?
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 20 Eyl 2012 Saat 01:47
Hocam ayrıca gazı çok kokulu bu sürekli böyle. Normal mi?
|
Mesaj Tarihi: 20 Eyl 2012 Saat 02:23
hocam yazılarınız okuyorum ve bir yandan aklıma geldikçe yazıyorum çocuk 4 aylık olduğunda dönmeye başladığında gaz biter demişsiniz.kızım 3 aylıktan beri dönüyor ve çok hareketli bir bebek ayırca kakası yeşil renkte de değil altın sarısı renkte hiç bir ek gıda almıyor sadece ferro sanol 9 damla ve monovit D3 3 damla bunları bile zorla içiriyorum.. Hocam enzim eksikliğinden bahsetmişsiniz önceki cevaplarınızda böyle bir durum bizde de olabilir mi?
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Eyl 2012 Saat 04:56
Ferro-Sanol'den oluyor, kesin duzelir. Dvit3 damlayi da 5 damla verin. Bu yasta demir damlasi akil alacak is degil ama , burasi Turkiye .
|
Mesaj Tarihi: 20 Eyl 2012 Saat 10:47
Hacam zaten onu içirince bir saat ağlıyor çocuk kendine zor geliyor artık vermiycem. Hocam gazı çok kokulu bu sürekli böyle bu durum normal mi?
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Eyl 2012 Saat 19:00
Demir elementi; bakteriler icin "buyume hormonu" gibi etki eder. Bu sebeple barsaktaki bakteriler demiri bol bulduklarinda, orantisiz bir sekilde cogaldiklari icin 'gaz husule getirerek' bu agir kokuya sebep oluyorlar. Demiri kestiginizde zamanla bu bakteriler normal sayilara indiklerinde, koku azalacak.
|
Mesaj Tarihi: 20 Eyl 2012 Saat 22:36
Hocam her sorumu aynı gün içinde cevaplayıp bize çözümler sunuyorsunuz Allah sizden razı olsun yürekten teşekkürler sağlıklı uzun ömürler diliyorum size
|
|