Burun Tıkanıklığı
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=35872
Tarih: 30 Eki 2025 Saat 01:48
Konu: Burun Tıkanıklığı
Mesajı Yazan: inci06
Konu: Burun Tıkanıklığı
Mesaj Tarihi: 05 Eki 2012 Saat 12:41
|
Hocam öncelikle bize sağladığınız katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ederim sayenizde yanlış bildiğimiz birçok şeyi öğrendik. Hocam benim oğlum 4 aylık olucak Ekim' in 16.sında. Birkaç gün önce hapşırıkla beraber burun akıntısı hafif öksürük ve 37.5.u gördüğümüz ateşi oldu. Doktora götürdük doktorumuz serum fizyolojik uygulaması önerdi ve Mukotik diye bir şurup yazdı sabah akşam bir çay kaşığı ve sadece 1 hafta vermemizi söyledi. Burun tıkanıklığı ve akıntısı devam ediyor, serum fizyolojik kullanıyorum ama dün burun aspiratörüyle çekerkenmi oldu bilmiyorum burnundan hafif kan geldi, sanırım aspiratörün basıncımı ayarlayamadım, aspiratör kullanmadan sadece serum fizyolojik damlatsam burnunun açılması için yeterli olurmu inanın çok korkuyorum burun kılcallarına zarar vericem ve daha kötü olucak diye. Bana yardımcı olursanız sevinirim.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Eki 2012 Saat 22:22
|
Aspirator; luzumsuz masraftan baska bir sey degil. En kotu ihtimal ile yutar, onunda bir zarari yok. Sadece serum fiz damlatin.
|
Mesajı Yazan: inci06
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2012 Saat 12:56
|
Teşekkür ederim hocam mukotik şurubunu sizin yazılarınızı okuduktan sonra 4 gün kullanıp kestim oğlum 4 aylık bu tazr şurupları kullanmak lüzümsuzmu? Limonlu bal demişsiniz limon bal ve su karışımı olucak sanırım değilmi bal ölçeği nedir bunda 4 aylık bir bebek için hocam. Saygılar.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2012 Saat 20:02
|
Bu tur ilaclarin hicbirini kullanmayin. Limonlu bali; bu yasta 'limonata" tarzinda verebilirsiniz. Oran ve miktarlari onemli degildir.
|
|