Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

emzirme

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=35900
Tarih: 19 Eyl 2025 Saat 14:26

Konu: emzirme
Mesajı Yazan: inci06
Konu: emzirme
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2012 Saat 13:03
Hocam hamilelikten sonra çok kilo aldım şimdi sporla beraber zayıflama merkezlerine gitmeyi düşünüyorum kavitasyon ve lenf dranaj yöntemleri uyguluyorlar bunların anne sütüne yönelik olumsuz bir etkisi olurmu, kendimi düşüneyim derken çocuğuma zararı olsun istemiyorum. Birde zayıflama kremlerinden Paris Leorac isimli bir krem alıcam sizce bununda süte bir etkisi olurmu hocam, sizin cevabınız benim için çok önemli.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2012 Saat 20:11
Bunlarin sonucunda, vucutta "Laktik asit" artmasi sonucu, anne sutunun tadinda cok az bir (asit tadi) fark olabilir, ama pek onemli degildir. Zayiflama kremi diye bir sey yoktur. Sadece masaj ile bir bolgedeki yag dokusunu, baska bir bolgeye kaydirirsiniz o kadar. O yaglar ancak "enerji" olarak vucuttan cikarlar. Buda; ter ve goz yasi ile olur. Bol su icin, diyet ve spor yapin.

Mesajı Yazan: inci06
Mesaj Tarihi: 09 Eki 2012 Saat 16:05
Hocam çatlak tedavisinde kullanılan birkaç krem ismi duydum; StrıVectin-SD Çatlak kremi ve bepanthene karışımı;madecassol krem,acnelyse krem,yosun yağı, Lierac Paris Çatlak Kremi, Evigen ampül.Bunları emzirmede kullanabilirmiyim, anne sütüne zararı olurmu bu kremlerin hocam? Teşekkürler.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Eki 2012 Saat 04:14
Catlak dediginiz, nerenin catlagi?? Hamilelik esnasinda, karin derisinde olan catlaklarsa, onlari hicbir krem gecirmez, bosuna para telef etmeyin.
Meme ucundaki catlaklar ise, tek basina "Madeccassol" krem yeterlidir. Sutede bir zarari olmaz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat