Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

vajinada kaşıntı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=35907
Tarih: 11 Eki 2025 Saat 17:42

Konu: vajinada kaşıntı
Mesajı Yazan: zahide
Konu: vajinada kaşıntı
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2012 Saat 16:44
hocam mrb...kızım özellikle akşamları yatmaya yakın poposunun kaşındığını söylüyor yıkamam için ağlıyor popo derken yalnız ön tarafını kastediyor gösteriyor..suyla bazen bebe şampuanıyla yıkıyoruz hafif bi kızartı oluyor genelde pişik kremi sürüyorum..kızım 2008 doğumlu kreşte ikinci senesi kreşte popoları falan yıkamadıkları içinmi oluyor yoksa yapmamız gereken birşey varmı doktora götürmelimiyiz..
saygılar

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Eki 2012 Saat 23:15
Her gun okuldan geldiginde, ona sorun; o gun okulda kaka yapmis ise, mutlaka bir; "yarim banyo" yaptirin. Kasinti oldugunda da sabunlu-sicak su ile yikayin.

Mesajı Yazan: zahide
Mesaj Tarihi: 09 Eki 2012 Saat 22:03
hocam arkadaşımın bebeği için danışmak istiyoruz. Bebek 1 aylık 4,700 kg ve boyu 53 cm..İki gündür sürekli emmek istiyor ve memeyi hiç bırakmıyor bıraktığı anda ağlıyor iki gündür uyumuyor..Sorun sizce ne olabilir cvp verebilir misiniz..şimdiden teşekkürler..

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Eki 2012 Saat 04:24
Kakasina bakin; ac kaliyor ise; top-top, sert kakalar yapar, normal besleniyorsa; civik ve altin sarisi kaka yapar, cok yiyorsa, yesil kaka yapar. Eger gazini iyi cikartamiyorlarsa; hickirik ve yellenme cok artmistir, gaz cikarma ile ilgili yazilari ve mailleri okuyun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat