Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

BURUN BANDI

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36046
Tarih: 23 Tem 2025 Saat 00:16

Konu: BURUN BANDI
Mesajı Yazan: elif-naz
Konu: BURUN BANDI
Mesaj Tarihi: 22 Eki 2012 Saat 23:19
 Merhaba doktor bey, size kızımla ilgili bir sorum var. 3.5 yaşında kızım var grip olduğunda aşırı tıkanıyor, şimdi yine öyle ve tıkanıklıktan 3 4 gece uyku uyuyamıyoruz. tonimer sprey sıkıyorum yatarken 1 saat sonra yine aynı oluyor ve arkasından öksürük tabiki. ilaç da vermiyorum çok fazla.size sorum şu, çocuklar için çıkan burun bandı 5- 12 yaş kullanabilir diye yazıyo, ilaçsız ve yan etkisi yoktur diyo. 3,5 yaşındaki kızım için kullansam bir sakıncası olurmu.  Açıkçası çok çaresiz kalınca çözüm arıyorum, siz bu bantlar konusunda ne düşünüyorsunuz.   Cevabınız için şimdiden teşekkür ediyorum
   iyi çalışmalar

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Eki 2012 Saat 00:49
Bir zararlari yok. Alt tarafi; burun deliklerinin kanatlarini aciyor. Eger ic yapida bir darlik varsa, ise yaramaz.

Mesaj Tarihi: 23 Eki 2012 Saat 20:43

Teşekkür ederim doktor bey, özellikle 5 yaşın altı için kullanımı uygun değildir diye belittikleri için tedirgin olmuştum. Siz söyleyince denedim gerçekten çok rahatlattı, geçici olarakta olsa en azından rahat uyudu.

Mesaj Tarihi: 23 Eki 2012 Saat 22:10
Gayet basit, 5 yas altindakilerde, bandi yapistiracak yer yok...

Mesaj Tarihi: 23 Eki 2012 Saat 23:14
Ama ben yapıştıracak yer buldumm :) hiç böyle düşünmemiştim doktor bey sadece acaba küçük parça olduğu için alıp yutma riskine karşı olabilir diye düşünmüştüm. doğrusu hayran kalıyorum yorumlarınıza, sağolun doktor bey   

Mesaj Tarihi: 24 Eki 2012 Saat 01:46
Yok canim, ne yutmasi. Kolay yutulacak veya lezzetli bir sey degilki...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat