Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Oturdun kurtulamadık

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36107
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 23:02

Konu: Oturdun kurtulamadık
Mesajı Yazan: kry2009
Konu: Oturdun kurtulamadık
Mesaj Tarihi: 31 Eki 2012 Saat 08:47
Hocam merhaba, size daha oncede yazmıştım.kizimin kulak ağrısı gecmek bilmedi.2defa üst üste agumentin kullandık.doktor ilk kullanmamızın etkin olmadıgını söyledi.2.defa yine kullandik(10 gün).pazar gunü bitirdik.kizim dün gece yine kulak ağrısiyla uyandı,illiadin sıktım,dolven verdim,rahatladı.sabah yine ağrısı vardı,yine illiadin sıktım.ama şimdi ne yapacağımı bilemiyorum.neden böyle tekrarlıyo anlamadım.nasil kurtulacaz bu otitten,lütfen yol gösterin:(

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 31 Eki 2012 Saat 08:52
Hocam telefondan yazilan Mesaj bu kadar olur,Otitten kurtulamadik yerine,oturdun kurtulamadik yazmisim telasla,Kusura bakmayin...

Mesaj Tarihi: 31 Eki 2012 Saat 09:58
Hocam biraz once esimle gorustum,doktora goturmustu kizimi.bu seferde zinnat yazmis doktor.hocam dustuk bu doktorlarin eline,kurtarin bizi lutfen.(bu Arada KAN tahlili yaptirmaya gerek varmi hocam)..

Mesaj Tarihi: 31 Eki 2012 Saat 12:46
Hocam simdi de KBB ye gittik. Verilen ilaçlar makrol actifed nasonex. Bir doz da rozafin yapıldı. Sizce tedavi doğru mu ilaçları kullanalım mı. Bir de yakın zamanda uçak yolculugu yapacağımızdan bu kulaktaki durum yolculukta rahatsız eder mı. Tasekkurler.

Mesaj Tarihi: 31 Eki 2012 Saat 20:02
hocam evde eşimle tartışıyoruz, o zinnat kullanalım diyor, ben bactrim.birde macrol seçeneğimiz var.Hocam siz ne dersiniz, en son karar sizin?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Kas 2012 Saat 18:37
Isterseniz; milyon kere , en dehsetli antibiyotikleri verin, Oztaki borusundaki odemi cozup, orta kulakta basinc yapan siviyi akitmadiginiz surece agri gecmez. Bunu bir tek "Iliadin ped. burun damlasi"  ile odemi cozerek halledebilirsiniz. Igne bile bosuna yapildi, zaten igne vermesi de doktorun acizliginin isaretidir. Hemen burun damlasini yapin, 10 dakika sonra agri azalmaya baslayacaktir. Eski mailleri okuyun.   

Mesaj Tarihi: 02 Kas 2012 Saat 00:35
  Hocam illiadin ped sprey kullanıyoruz. Ancak acaba kullanım hatasımı yapıyorum, kızım ayaktayken sıkıyorum spreyi, acaba yatırarak sıkmam daha mı etkili olur?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Kas 2012 Saat 04:07
Yok, yaptiginiz dogru, yattiginda sprey mekanizmasi calismaz. O sekilde bir tek Sterimar sprey ve benzerlerini kullanabilirsiniz. Onlarin sprey mekanizmalari farkli.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat