Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

acil zatüre

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36184
Tarih: 25 Ağu 2025 Saat 11:01

Konu: acil zatüre
Mesajı Yazan: serapefe
Konu: acil zatüre
Mesaj Tarihi: 06 Kas 2012 Saat 13:27
hocam oğlum ateşlendi 40tan aşağı düşmedi bulantı kusma balgam öksürükte vardı acile gittik yapılan tahliller şöyle  wbc:17,2      lymf%14,5  MİD%11,4 crp7,17                                                                        çekilen akciğer grafisinde  her iki akciğerde bronkovasküler yapılarda  belirginleşme dikkati ç çekmektedir. ne yapmalıyım  hastaneye yatış ne yapmalıyım 

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 06 Kas 2012 Saat 13:36
Crypulmicort ventolin asist macrol 10 gün şimdi serum ve damardan antibiyotik hocam hırıltı falan bişi yoktu neden oldu şimdi bu hafif balgamlı öksürüğü vardı çok üzgünüm zaten bayramdada flagly kullanmıştık çocuğum iyice bunaldı

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Kas 2012 Saat 19:15
Sakin Asist vermeyin, sadece antibiyotigi kullanin (WBC yuksek oldugundan), ayrica da ne demek "-hastaneye yatis-" kacin gidin evinize. Serumu filan hemen sokun atin.

Mesaj Tarihi: 06 Kas 2012 Saat 22:26
hocam bende öyle yaptım anti.başladık asisti daha önceki yazılardan biliyorum gerçekten zatüremidir durup dururken niye oğlum çok bitkin

Mesaj Tarihi: 06 Kas 2012 Saat 22:28
oğluda bi tıkanıklık hırıltı falan yok ventde kullanmıycam ama korkuyorum yadaha kötü olursa çok sağolun

Mesaj Tarihi: 06 Kas 2012 Saat 22:36
önce sırtını dinledi anlamadı sonra film istedi ve zatüre dedi hep tekrarlarmı neden oldu bi türlü anlamıyorum

Mesaj Tarihi: 08 Kas 2012 Saat 01:43
Bu yastaki zaturreli bir cocugun; nefes-alip vermesi, dakikada 60'in ustundedir. Bu sekilde "kosmus" gibi nefes alip veriyormu?

Mesaj Tarihi: 08 Kas 2012 Saat 09:51
hayır hocam şuandada hırıltı hızlı nefes alma öksürük bile yok sadece halsiz iştahsız zatüre değilmiydi acaba balgam bile çok az akciğer grafisinde ayrıca her iki ana bronş açıktır diyor anlamadım ben on gün sonra kontrol demişti doktor ventolin pulmicort bir ay kullanılacakmış ben hiç kullanmadım bi solunum sıkıntısı yok babasıyla sürekli tartışma içerisindeyiz vermediğim içn kızıyor  size güvenim sonsuz

Mesaj Tarihi: 08 Kas 2012 Saat 18:21
Basindan beri zaturre ile yakindan-uzaktan bir ilgisi yoktu. O verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin, yoksa her ay ( zaten maksatta bu) doktora gitmek zorunda kalirsiniz. Eski mailleri okuyun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat