Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Süt alerjisi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36290
Tarih: 04 Eki 2025 Saat 21:36

Konu: Süt alerjisi
Mesajı Yazan: adememir
Konu: Süt alerjisi
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2012 Saat 22:23
Merhaba hocam ıshal sümüksü yeşil kaka hafif öksürük bulantı arada nadiren fışkırır gibi kusma yüzünde isilik gibi kızarıklıkla doktora gittik doktor kaka ve idrar tahlili istedi idrarda bişey çıkmadı Kakada lokosit 15.20 az mukus cıkdı doktor amip alerjisi dedi amip alerji testiistedi negatif cıkdı ama doktor süt alerjisi deyip diyete soktu sizce süt alerjisimiyiz bebeğim 40 günde 1 kilo 400 gr almış suan 5 buçuk kilo gelişiminde iyi birde çok gazlı ne yapayım   

Hocam birde 17 aylık bir beneğimiz var 1 haftadir burun akintisi var önce sıvıydı şimdi koyulasdı yeşilimsi gibi doktora götüreyim mi hapsirik öksürük yok

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Kas 2012 Saat 01:32
1- 40 gunluk bebekte Amip ha... Bu doktoru cokmu aradiniz? Gordugunuz kaka; asiri beslenmeye baglidir. Amipli bir cocuk, kilo alamaz halbuki sizinkisi fazladan kilo almistir. Kesinlikle hicbir test gerekmiyordu ve yapilmamasi lazimdi, iyi kaziklamislar.
2- Gaz benzeri sikayetleride asiri beslemenizden oturu, en az 3 saat aralar ile besleyin.
3- Buyukte grip geciriyor, once "su gibi" olan akinti, hastalik iyilesirken koyulasir ve o hali alir. Sakin doktora gosterme. Ilk  lafi; "-Allerji veya bronsit olmus-" olacak, bir suru tahlil isteyip, ilaca bogacak. Burnuna bol serum fiz damlatin, yastigina 2 damla ColdMix damlatin. En muhimi, benim eski mail ve makalelerimi mutlaka okuyun.

Mesajı Yazan: adememir
Mesaj Tarihi: 14 Kas 2012 Saat 10:33
dokor bey o zmn kakada lokosit 15 20 çıkmasının sebebi ne olabilir  ben ne yapmalıyım bu durumda başka doktora götürsemmi?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Kas 2012 Saat 18:19
O lokositler; laboratuvarcinin "sallamasi". Bosverin. Asiri beslemeyi keserseniz, kaka duzelir. Hastalik YOK Teknik ariza!!!  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat