Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kilo alamama, kulakta matlık

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36299
Tarih: 04 Eki 2025 Saat 21:37

Konu: kilo alamama, kulakta matlık
Mesajı Yazan: Nalan Gökçe
Konu: kilo alamama, kulakta matlık
Mesaj Tarihi: 14 Kas 2012 Saat 12:03

Doktor Kadir Bey, öncelikle böylesine faydalı bilgileri bizlerle paylaşmanız ve bizlere yardımcı olmanız nedeni ile size sonsuz şükranlarımı iletmek isterim.

Benim sorum 23 kasım 2010 doğumlu oğlumla ilgili, kendisi yaklaşık iki aydır kreşe gidiyor. Bu süre zarfında ufak tefek soğuk algınlıkları atlattık. Ancak neredeyse 6 aydır kilosunda bir değişiklik yok 11,5 kg civarında, bir arada rotavirüs geçirdi.
1- Kilo alması için ne yapmalıyız
2- Yumurta sevmiyor, ancak yemesi gerkiyor bunun için ne yapabiliriz
3- Gribal enfeksiyonlar sonrasında grip aşısı için doktora gittiğimizde bize sağ kulağında matlık olduğundan bahsetmişti ve t... antihisteminik verdi. Ancak ben kullanmadım, sizce doğru mu
4- İştah açısıc S... başlayan şurubu kullanalım mı

Teşekkür ederim...

-------------
sağolun

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Kas 2012 Saat 18:30
1- 800gram eksik icin dert ettiginize degmez. Ugrasmayin, hele cocugu hic uzmeyin. Teklif var, israr yok...
2- Et yiyorsa, yumurta sart degil. Tabii yerse iyi olur, ama dedigim gibi, Evde "Dram" yasamaniza gerek yok. Degisik sekillerde ( corba icine "terbiye" seklinde) deneyebilirsiniz.
3- Asiya mani degil, yapilmadi ise, asiyi yaptirin. Antihistaminikler,  bu durumlarda artik; 30 seneden fazla bir zamandan beri kullanilmiyor.
4- Istahsizligi daha da rezil bir hal alirsa kullanabilirsiniz.  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat