Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

erken ergenlik

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36324
Tarih: 20 Kas 2025 Saat 18:43

Konu: erken ergenlik
Mesajı Yazan: ÇİTOS
Konu: erken ergenlik
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2012 Saat 09:22
hocam merhaba.bugün tv yi izlerken erken ergenlik anlatılıyordu.birkaç tahli sonrası eğer erken ergenlik varsa tedavi edilmesi gerekir dendi.benim oğlum mayısta 10 yaşını doldurdu.bebeklikten gelen yapılı bir çocuk.acaba erken ergenlik hakkında sizin görüşleriniz nedir.yol gösterinde biz de aydın bilgileriniz ışığında yolumuz açılsın-aydınlansın.(biraz genetiği-biraz da verilen bazı sorumluluklar çocuğu erken olgunlaştırmış deniyodu.onun için çocuk gibi değil ergen gibi davranıyo diyen uzman psikoloğun sözleri bunlar.siz yumurtadan böyle çıkmış boşyere paranızı saçmayın demiştiniz.bizde sözüm ona psik.terapilerimizi bıraktık.)bizim anne baba olarak çocuğumuzda görmemiz-gözden kaçırmamamız gereken özel bi durum olurmu.yada olursada önemsemelimiyiz.bilgi verirseniz çok mutlu oluruz.saygılarımla...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2012 Saat 19:26
Erken ergenlik; butun dunyada mevcut ve tedavi gerekmiyor. Ayrica da siz "erken ergenlikten" ne anliyorsunuz? Cocugunuzda: Genital bolgede killanma, peniste ve yumurtaliklarinda buyume mi gordunuz???

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat