Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

gözde çapaklanma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36329
Tarih: 29 Eyl 2025 Saat 13:26

Konu: gözde çapaklanma
Mesajı Yazan: burak7
Konu: gözde çapaklanma
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2012 Saat 12:32
merhabalar hocam..
 5,5 aylık kızım ve 5 yaşında bir oğlum var. oğlum ana okuluna gidiyor. 1 ay kadar önce orta kulak iltahabı oldu ve antibiyotik verdiler. 2 gün önce gözleri çapaklanmaya başladı. çok yoğun olmasada iki gözüüde çapaklı uyanıyor. bu sabah kızımdada çok yoğun yeşil renkli çapaklar oluşmuş. gözlerini açmakta zorlanıyor, kirpikleri birbirine yapışmış.. ne yapmak lazım. henüz hiç ilaç kullanmadık, doktora götürmeye korkuyorum, hemen antibiyotik veriyorlar. oğlum5 yaşına kadar ortalama her yıl 4-5 şişe antibiyotik şurup alarak büyüdü, artık bağışıklık oluştu antibiyotiğe karşı. kızımda aynı hatayı yapmak istemiyorum. cevap verirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Kas 2012 Saat 20:02
Goz yasi kanallari da burun bosluguna acildiklari icin; her nezle-Gripte, olusan odem nedeni ile, kanal kapanabiliyor.
1-Eczaneden; Iliadin ped. burun damlasi ve Tobrased goz damlasi alin.
2- Iliadin burun damlasini once 2x2'ser damla burun deliklerine damlatin ( 3gun), burun kokune biraz cimdikler gibi masaj yaptiktan sonra, Tobrased goz damlasini 4x1 damlatin ( 5 gun). Iliadini 3 gun kullandiktan sonra kesin ve onun yerine Serum Fiz. Tobrased ten evvel,  gunde 4x10'ar damla buruna damatin.

Mesajı Yazan: burak7
Mesaj Tarihi: 19 Kas 2012 Saat 10:33
Orjinalini yazan: Dr.KadirTugcu Dr.KadirTugcu Yazdı:

Goz yasi kanallari da burun bosluguna acildiklari icin; her nezle-Gripte, olusan odem nedeni ile, kanal kapanabiliyor.
1-Eczaneden; Iliadin ped. burun damlasi ve Tobrased goz damlasi alin.
2- Iliadin burun damlasini once 2x2'ser damla burun deliklerine damlatin ( 3gun), burun kokune biraz cimdikler gibi masaj yaptiktan sonra, Tobrased goz damlasini 4x1 damlatin ( 5 gun). Iliadini 3 gun kullandiktan sonra kesin ve onun yerine Serum Fiz. Tobrased ten evvel,  gunde 4x10'ar damla buruna damatin.

çok teşekkür ederim hocam. hafta sonu sıkıntımız devam etti, ama bu sabah çok güzel uyandık, kızımın güzel gözleri iyileşmiş, burnu kurumuş.. sevgilerimle...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat