Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

biberon kullanimi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36362
Tarih: 20 Ara 2025 Saat 03:22

Konu: biberon kullanimi
Mesajı Yazan: emirayfer
Konu: biberon kullanimi
Mesaj Tarihi: 19 Kas 2012 Saat 15:13
Merhaba Kadir bey,
3 yasindaki oglum sutunu biberonla iciyor, bir dr misafirimiz biberon yasini cok gectigini artik birakmasi gerektigini, damak yapisinin bozulabilecegini soyledi.. dogruluk payi olabilir mi? Biberonu biraktirsam bardakla 600 ml sinirini yakalayamayacagimizi dusunuyorum, o nedenle biraktirma taraftari pek degilim ama sizin dusunceniz cok onemli tabi,
istahli bir cocuk degil, zorla yemek yer, sutu sever.. soluk ten renginin bununla alakasi olabilir mi?
tesekkurler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: emirayfer
Mesaj Tarihi: 19 Kas 2012 Saat 15:18
Bir onceki soruma ek olarak:
yataginda agzindan akan beyaz lekeler fark ettim, yani uyurken agzi akiyor birkac gundur. Burnunda herhangi bir tikaniklik yok bakicimiz bagirsak kurtlarinin agiz akmasi yapabilecegini soyledi telaslandim, gercek olabilir mi?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Kas 2012 Saat 19:43
1- Biberon; 3 yasindan sonra "damak yapisini bozar" lafi, uydurma. Boyle bir sey yok. Dogru, erken biraktirirsaniz, gunluk sut miktari azalir.
2- Solukluk; genetik deri renginden de olabilir. Kansizligi; sut icmek degil, et yememek yapar.
3- Bu yasta bir cocukta "barsak kurdu" olsa, altini temizlerken gorurdunuz..Ayrica da bu yasta pek olmuyor.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat