Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ilk kaşıkta kusma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36375
Tarih: 01 Eki 2025 Saat 19:03

Konu: ilk kaşıkta kusma
Mesajı Yazan: ceres
Konu: ilk kaşıkta kusma
Mesaj Tarihi: 19 Kas 2012 Saat 20:52
Merhabalar hocam,

oğlumuz 1 yaşında, bir hafta önce ishal ve kusma şikayetimiz vardı. bağırsak düzenleyici ve bol sıvı ile geçirdik.  doğduğundan beri de pütürlü gıdalara karşı hassasiyeti var ama iştahı yerinde ve artık pütürlü gıdalara alışmıştı. hastalığında sonra 3 gündür daha yemek yemeden ilk kaşıkta kusuyor ve ardından mama diye ağlıyor ama artık birşey vermeye korkar oldum. bugün yine 3 defa kustu hocam. ne yapabiliriz acaba. kan tahlilerimiz normal çıkmıştı.
şimdiden çok teşekkürler hocam.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 19 Kas 2012 Saat 20:58
hocam bir de kan tahlilimizde demir 10.2 çok düşük dedi doktor. ferrozinc verdik ama 2 gündür vermiyorum.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Kas 2012 Saat 22:35
Bahsi gecen tahlilde; Hgb: 10.2g/dl mi, yoksa: Serum demiri: 10.2mcg/dl mi. Eger verilen deger, Hgb ise, yasina uygun, doktorun cahilligi, daha eriskinler  ile 1 yas cocugunun "normal degerlerinin" farkli oldugunu bilmiyor demektir.
Yok; Serum demiri ise, bir problem var demektir, tahlilin tamamini yazmaniz gerekir.

Mesaj Tarihi: 19 Kas 2012 Saat 23:30
hocam tahlili sonuçlarını size bakıp bildireceğim fakat kusma ile ilgili ne yapabiliriz acaba birşey vermeye korkar olduk ilk kaşıkta daha yediğini kusuyor

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Kas 2012 Saat 02:56
1 yas, kasik icin biraz erken. Simdilik, Biberon ile sutunu verin, bir muddet sonra, kasigi tekrar denersiniz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat