Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

oğlumun zeka gelişimi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36392
Tarih: 29 Eyl 2025 Saat 11:03

Konu: oğlumun zeka gelişimi
Mesajı Yazan: b.ege
Konu: oğlumun zeka gelişimi
Mesaj Tarihi: 20 Kas 2012 Saat 13:11
oğlum 25.09.2008 doğumlu 2 yaşındayken çok hareketli bi çocuk olduğu için çocuk hastanesindeki psikiyatriye götürdüm gelişmesinin yaşıtlarından buyuk olduğunu motor becerelerinin yuksek olduğunu söylemişti.oğlum şuanda 4 yaşında 100 e kadar sayabiliyorlar ve sorulan sorulara cevapları yaşıtlarından buyuk cevapları çevremdeki herkes den duyduğum oğlumun yaşıtlarından zeki olduğu.şuanda kreşe gitmiyor ama bana okumayı öğretin diyor nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum oğlumun yaşıtlarından daha zeki olduğunu nasıl öğrenebilirim oğlumun geleceğini nasıl yönlendirebilirim.teşekkür ederim...

-------------
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Kas 2012 Saat 19:59
Zeki oldugunu ogrenseniz ne olacak? Milletin hep dustugu hatalara sizde dusmeyin. Zeka; bir bilgisayara benzer. Cok kiymetli veya cok ucuz bir bilgisayar olabilir. Muhim olan icine koydugunuz programlardir. Bu proglamlarda, oglunuzun alacagi egitimlerdir. Bu egitimler yeterli olmazsa, hele birde viruslu olursa, o zeki cocuk hicbir ise yaramaz. Sakin onun yaninda bunlari konusup, gaza getirmeyin. Yapilan diger  bir yanlisda; erken okula gondermek veya ust siniflardan baslatmaktir. Mutlaka kendi yasitlari ile ayni sinifta egitime baslasin. Kendinden buyuklerin arasinda ezilecegine, birakin yasitlari arasinda "Kral" olsun..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat