Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

çok mu minyon olacak?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36411
Tarih: 24 Kas 2025 Saat 15:30

Konu: çok mu minyon olacak?
Mesajı Yazan: ceydadefne
Konu: çok mu minyon olacak?
Mesaj Tarihi: 21 Kas 2012 Saat 23:21
kadir bey ikinci kızım tam 6 aylık.2800 47cm doğmuştu şimdi 6600 65 cm anne sütü 3 ay alabildi.3 aydan sonra mama:( şu anda gunde 500cc mama bir çay bardağı yoğurt bır çay bardağı sebze çorbası 1 dilim kıbrıt kutusu peynır yarım haşlanmış yumurta sarısı kahvaltı ile akşamüstleri bir küçük armut yediriyorum.ama 400 gr almış normalmi?*büyük kızım 128 cm 35kg:((((ortayı tutturamadım anlayacağınız:(((baba iri ben minyonum:)))küçük olan yeterınce beslneıyormu sızce??bır de doktoru 6.ay sonu idrar yolu iltihabı ile kan sayımı yapalım dedı genel kontrol amaçlı gereklimi?bu arada verdıklerı demır damlasını kullanmıyorum.sadece adc vıtamını 0.5 cc verıyorum.

-------------

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Kas 2012 Saat 02:55
1- 6aylik: boy tamam, 3.5 kilo doganlara yetismis. 800 gram eksigi kalmis ama 3.5 kilo doganlara gore. Son 1 ayda 400gram almasi iyi bir kilo alisi. Daha iyi olamazdi.
2- Eskiden bu "- kontrol amacli-" sahtekarlik, senede bir yapilirdi, baktilar gordulerki, milletin sesi cikmiyor, sahtekarligi artik  6ayda bir yapmaya  baslamislar anlasilan. Eh bu millette boyle ense olduktan sonra, daha cooook enselerine tokat yerler, haberleri bile olmaz.
3- Ablanin yasi yazilmamis...Boyu 9 yasin uyuyor. bu yasa gore 9 kilo fazlasi var.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat