Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ishal

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36499
Tarih: 04 Ağu 2025 Saat 12:26

Konu: ishal
Mesajı Yazan: cerenimo01
Konu: ishal
Mesaj Tarihi: 26 Kas 2012 Saat 12:06
doktor bey 5,5 yaşında kızım var.rota virüsü aşısı yaptırmıştım zamanında.cumartesi gününden itibaren ishal.su gibi ve kokulu.daha önce de oğlu ishal olmuştu dr.maflor vermişti geçmişti.kızıma verdim cmrtesiden beri ama düzelmedi.gaita tahlilinde 1-2 lökosit çıktı acilde yaptırdık.size danışmak istedim.cmrtesi çok halsiz kaldı.hep uyudu.tekrar tahlil yaptırmam gerekirmi?ne kullanmalıyım.teşekkürler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Kas 2012 Saat 18:30
Ben hayatimda, hicbir ishalli hastamdan "kaka tahlili" istemedim. Hicbir pratik faydasi olmayan bir islem ( laboratuvara para kazandirmasi haric).. Zaten ilac vermeyecegim bir hastalik icin niye tahlil isteyeyimki?? Butun ilaclari kesin, sakin ishal durdurucu ilac, hele antibiyotik hicbir ishalde kullanmayin. Diyet yaptirmiyoruz, cocuk ne severse onu yesin-icsin.  Eski maillerede bakin.  

Mesaj Tarihi: 28 Kas 2012 Saat 11:08

hocam tekrar merhaba.kızımın ishali cmrtesiden beri hala geçmedi.ve artık bugün halsizleşmeye başladı.en az 2 kilo vermiştir.ne yapmalıyım

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Kas 2012 Saat 20:05
Kusma olmadan tek basina ishal; su kaybina sebep olamaz, merak etmeyin. Bol sivi verin. Keske Maflor hic vermese idiniz. Hala ilaci kesmedi iseniz, hemen kesin.

Mesaj Tarihi: 29 Kas 2012 Saat 13:03
teşekkürler hocam.dün en son mafloru kullandım.umarım geçecektir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat