ateş
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36502
Tarih: 25 Ağu 2025 Saat 22:58
Konu: ateş
Mesajı Yazan: nehirus
Konu: ateş
Mesaj Tarihi: 26 Kas 2012 Saat 15:25
kızım 1.5 aydır kreşe gidiyor hazırlıklıydık hastalığa işte bu sırada bizi çok bekletmedi dün akşam birden başım çok ağrıyo diye ağlamaya başladı yavaş yükselen ateş ve ardından kusma sabah ateş bayağa yükseldi 39 a yakın götürdük dr a genel bulgu iyi bişey yok dedi, idrar alalım bi seyredelim ardından isal falan gelecek mi dedi eve geldik keyfi iyiydi yine şimdi ateşi yüksek 39.6 yani daha idrarı vermedik yediği bişeyden diyorum ama şimdi karnım ağrıyo diyor ne yapıım çok sık ateş düşürücü vermem mi gerkiyor
------------- nehirus
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Kas 2012 Saat 18:48
Sakin idrarla filan ugrasmayin, kafanizi karistirip isi uzatacaklar. Kusma ile basladigina gore; yedigi-ictigi bir gidadan mikrop kapmis olabilir, arkadan ishal gelmesi cok muhtemel. Bazen Grip te bu sekilde baslayabiliyor, eger oyle ise; bugun-yarin burunda akinti ve oksuruk baslar. Eski maillere mutlaka bakin.
|
Mesaj Tarihi: 26 Kas 2012 Saat 19:33
yaaaaaaaa şimdi idrar sonucunu aldık enfeksiyon çıktı ve bize dr zimaks verdi yani varmıdır enfeksiyon yokmudur
------------- nehirus
|
Mesaj Tarihi: 26 Kas 2012 Saat 20:41
allah bunların gerçekten belasını versin az önce labaratuvarı aradım ve nitrit negatif lokosit +1 dediler gerçekten anlayamıyorum bunlar nasıl insan çocuğum bir doz da olsa bunların verdiği şeyi içti, diyorum her seferinde götürmeyeceğim diye çaresiz kalıyorum 39.5 ateşle nerdeyse 8-9 ay oldu kızımı dr a götürmüyodum siz ne diliyorsanız umarım hepsi olur nasıl bir şey ki bu insanların en değerli varlıklarıyla böyle oyun oynuyolar çok teşekkür ederim heralde bu durumda ateş düşürücülerle mi idare etmeliyim
------------- nehirus
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Kas 2012 Saat 00:52
IYE yok, sakin Zimaks'i kullanmayin. Allahtan tecrubelisiniz, "kazigi yemediniz".... Kesin bu doktorlarin "egitimlerinde" aksayan bir sey var. Zira bu hatanin bu kadar yaygin yapilmasinin baska turlu izahi olamaz. Hicbir laboratuvar, "-Lokosit gorulmedi-" diye rapor vermez. Gormeseler bile, gorduk derler, isin raconudur. Bunu bu doktorlar nasil bilmezler??
|
|