Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

alerjik astım

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36541
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 00:54

Konu: alerjik astım
Mesajı Yazan: FRK
Konu: alerjik astım
Mesaj Tarihi: 28 Kas 2012 Saat 20:36
merhaba hocam; 3,5 yaşındaki kızımda alerjik astım olduğunu daha önce yazmıştım.sizde teşhis doğru alerji doktorunun gözetiminde olması uygun demiştiniz. çocuk alerji uzmanına gittik dün. koruyucu olarak alvesco inhaler ve deloday srp verdi. alvesco 10 gün sabah akşam 1 puf, 50 gün sabah 1 puf. deloday srp 2 ay akşamları verilecek diye reçete etti. gelecek ay alerji testleri yapılacak ve ağızdan damla şeklinde aşılama yapılacakmış.hocam ilaçları aldım ama alvesco nun kullanma talimatında 6 yaşından küçükler kullanamaz diyo. ne önerirsiniz? tekrar doktora gitsem mi? tedavi doğrumu sizce. istanbulda avrupa tarafında oturuyorum. tavsiye edebileceğiniz çocuk alerji uzmanı var mı?ilginize çok teşekkürler hocam.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Kas 2012 Saat 20:44
Allerji testleri; 4 yasindan kucuklerde yanlis sonuc verir. Alvesco hem gereksiz, hem Aralik ayinda ne allerjisi????? Havada hangi agacin veya cicegin poleni varmiski???  Dr. Sirri Bektas yardimci olabilir.

Mesajı Yazan: FRK
Mesaj Tarihi: 28 Kas 2012 Saat 20:50
hocam doktor koruyucu olarak veriyorum, astım krizlerini azaltmak için dedi. şu andada sürekli burnu tıkalı, burnunu kaşıyo ve boğazında ve kulağındada kaşıntı var. geceleri balgamlı öksürük var.her gripten sonrada nefes darlığı çekiyo. grip olacakda daralacek diye korkuyorum. koruyucu olarak kullanılacak bişiy var mı peki?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Kas 2012 Saat 22:14
Bricanyl surup isinizi gorur. Grip oldugunda baslayin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat