Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bebeğimin sırtındaki dikenler

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36590
Tarih: 17 Kas 2025 Saat 01:07

Konu: bebeğimin sırtındaki dikenler
Mesajı Yazan: nihal80
Konu: bebeğimin sırtındaki dikenler
Mesaj Tarihi: 01 Ara 2012 Saat 23:08
merhaba kadir hocam bebeğimin sırtında ovaladığım zaman diken şeklinde kıllar çıkıyo ve diğer 2 vçocuğumdada çıkmıştı bunu yapmamı annem söylemişti çünkü oda bütün çocuklarınabu şekilde yapmıştı  Tongue 2 cocuğumda doktora sorduğumda doktor hiç bişey anlamdı ilk defa gördüğünü söyledi ve bende üstünde durmadım 3.çocuğumdada oldu  bu nedir Star

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 01 Ara 2012 Saat 23:08
şimdiden çok teşekkürler 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Ara 2012 Saat 02:05
Bizim koylerde yapilan, hicbir anlami veya yarari olmayan, bir " bos isten baska bir sey "  degildir. Baska isleri yokmus gibi boyle bos islerle ugrasirlar.

Mesaj Tarihi: 09 Ara 2012 Saat 00:20
hocam peki bu dikenlenme
 nedir

Mesaj Tarihi: 09 Ara 2012 Saat 00:23
birde hocam 4 aylık bebeğim var 1.aydan itibaren diş eti kaşınması başladı giderek dahada şiddetlendi kaşıntı bu erken diş çıkartacağının belirtisimidir teşekkürler

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Ara 2012 Saat 00:47
1-Sizin diken dedikleriniz, ovusturma ile sirttaki "tuylerin", bir araya gelmesi ile olusan gorunumdur. Yoksa onlar cilt icinde olusmus olan, "dikenler" degildirler.  Dedigim gibi eli bos kocakarilarin yaptigi bir "show" dan baska bir sey degildir.
2- Dis eti kasinmiyor, "Oral safhada" oldugu icin oyle davraniyor. Ilk disini 1 yasinda cikarmis olanlarda; 4 aylikken boyle yapiyorlardi.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat