Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Göz iltihabım:( Hocam yardımm

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36595
Tarih: 05 Eki 2025 Saat 02:01

Konu: Göz iltihabım:( Hocam yardımm
Mesajı Yazan: miss hugolina
Konu: Göz iltihabım:( Hocam yardımm
Mesaj Tarihi: 02 Ara 2012 Saat 13:55
Merhaba Kadir Hocam,

Öncelikle bunca zaman sorularımıza verdiğiniz cevaplardan dolayı size minnettarım...İyiki varsınızClapClap

Benim Sorunum,daha evvelde yazmıştım  Romatizma gözlerime vurmuştu  aşırı kuruluktan dolayı damla kullanıyorum Nisan ayından bu yana.O zamanlar  Üniversite hastanesine gitmiştim  Tears Free damlanın tek başına bir işe yaramayacağını  bunun yanında Restasis damlayıda sürekli kullanmam gerektiğini söylediler.Güneş te güneş gözlüğü kullanıyordum...Bulunduğum ilde üniversite hastanesi yok.Denizliye her zaman gidemediğim için 1 ay evvel Uşak'ta özel bir hastaneye gittim kuruluk normal sınırlarda Restasisi kes  dedi.Ama gözlerim daha da kötüledi hocam.Yanma ve batma şikayeti ile perşembe Aynı doktora yine gittim,iltahap ve ödem var dedi.NetilDex damla ve Ciloxsan  pomad verdi,şikayetlerim iyice arttı :( ne yapacağımı şaşırdım.Damlayı kestim bugün.Üniversite hastanesine mi gitmeliyim hocam?Bana bir akıl verin ne olurrCry  Teşekkürler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Ara 2012 Saat 21:56
"Sjogren Sendromu" ekarte edildimi??  Eski tedavinizi devam etmenizde fayda var. Ilk firsatta da Universite hastanesine gidin..

Mesajı Yazan: miss hugolina
Mesaj Tarihi: 02 Ara 2012 Saat 22:33
Evet Hocam,tükürük bezi biyopsi sonucundan sonra "Sjogren" denmişti üniversite hast.de :(  Teşekkürler Hocam.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat