Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kızarıklık ve kaşıntı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36606
Tarih: 06 Ağu 2025 Saat 00:53

Konu: kızarıklık ve kaşıntı
Mesajı Yazan: edis13
Konu: kızarıklık ve kaşıntı
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2012 Saat 13:11
5.5 yaşında olan oğlum 2 gün önce gece ateşi yükseldi,grip belirtileri yoktu bademcikler diye düşünüp ertesi günü bekledik ertesi günü ateş yoktu iyidi doktora gitmedik fakat o gece hemateş hem de yanakta ,kollarda kırmızı benekler ve kaşınma vardı, ve yemek yerken yutamıyorum diye zorlandı doktora gittik boğaz için azitr.... 3 günlük antibiyotik verdi kızarıklık isilik görüntüsünde karnını bacaklarını sarmıştı ve kaşınıyordu kızamık olabilir dedi antihistaminik ve avi. verdi.kullandık ateş gitti kızarıklar söndü ama kaşıntı devam ediyor,kızamık aşısı vardı acaba ne olabilir önemli birşey vardıda doktor atladı mı ,cevap verirseniz sevinirim teşekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2012 Saat 20:42
1- O doktor hayatinda kIzamik gormemis, kesinlikle Kizamik degil.
2- Bu laf: "-antihistaminik ve avi. verdi-" hic hosuma gitmedi... Avil zaten antihistaminiktir. Yoksa 2 tene antihistaminigi berabermi verdi... Hic sasmam...Zaten Kizamikta bu ilaclar verilmez..
3- Cocugunuz; 5. Hastalik gecirdi. Bu hastalikta once suratta, yanaklarda; "Kelebek tarzinda" bir  dokuntu olur, yuzdeki dokuntu sonerken, kol ve bacaklarda dokuntuler olur, bunlar sonerkende govdede dokuntu baslar...
4- Simdiki doktorlarin bu hastaligi degil teshis etmek, adini dahi bildiklerini sanmam..
5- Allahtan, bir onemi veya tedavisi olan bir hastalik degil. Kendiliginden gecer.  

Mesajı Yazan: edis13
Mesaj Tarihi: 04 Ara 2012 Saat 14:26
hocam zaten adama güvenmedim 1 kere yarım doz verdim sonra kullanmadım hiçbir ilacı sağolun içim rahatladı.Hem kızamık diyor hem de bu ilaçları veriyor bu nasıl doktorluk anlamadım teşekkürler

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat