Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

yalamak ve su çiçeği.

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36758
Tarih: 29 Tem 2025 Saat 00:35

Konu: yalamak ve su çiçeği.
Mesajı Yazan: lagrima
Konu: yalamak ve su çiçeği.
Mesaj Tarihi: 14 Ara 2012 Saat 15:17
hocam merhaba. 8.5 aylık oğlum her yeri sürekli yalıyor ıssırıyor.. yani nereye denk gelirse artık. koltuk bacak yastık lavaboya uzanıyor orayı aklınıza neresi geliyorsa artık. terlik gördüğünde,yada herhangi birşeyi hemen eline alıp agzına götürüyor vs. bir şey eksikliğinden mi böyle yapıyor yoksa normal mi bu durum?

birde su çiçeği çıkartmıştı yaklaşık 2 ayönce. gözü kızardı götürdümönce yok birşey dediler sonra başka bir yere götürdüm su çiçeği dediler sonra büyük virüsü dediler. 2 damla 1 herpex simplex diye krem verdiler 2 hafta kullandım tabi 2 güne bir kontorle götürdüm sonra geçmiş bir daha gelmeyin dediler. ama hala kızarıklık var. nasıl bir yol izlemeliyim?

-------------
Rabbim sana emanet!!

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Ara 2012 Saat 18:54
Hangi birini duzeltsekki???
1- Bu aylarda; cocuklarin, " Pislik devreleri" baslar. Eski mailleri ve son makalemi (yazarlar bolumunde) okuyun. Degil terlik filan, Alafranganin icine elini sokup su ile bile oynayabilir veya yalayabilir.
2- Bu yasta Sucicegi olmaz. Gene son makalemde bu konuda anlatiliyor.
3- Bu virusun; buyugu, kucugu yok.... Gozunu tirnagi ile cizmis olabilir, siz bir Goz doktoruna gosterin.

Mesaj Tarihi: 15 Ara 2012 Saat 11:37
su çiçeği çıkarttı hocam bayramda gittiğimiz bi çocuk çıkartıyordu oradan bulaştı. teşekkürler

-------------
Rabbim sana emanet!!

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Ara 2012 Saat 18:18
Makalemi okudunuz ise; Istisnai durumu da yazmistim... Anneden gecen antikorlarin olmamasi veya zayif olmasi durumu. Bu arada, siz gene de bir goz doktoruna gosterin.

Mesaj Tarihi: 16 Ara 2012 Saat 12:53
tamam hocam teşekkürler.

-------------
Rabbim sana emanet!!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat