Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

sarılık

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36781
Tarih: 19 Kas 2025 Saat 03:15

Konu: sarılık
Mesajı Yazan: didemim
Konu: sarılık
Mesaj Tarihi: 16 Ara 2012 Saat 12:57
kadir bey kızım 6 günlük.sürekli kan alıyolar sarılık için.en son sarılık 14.7 çıktı.sürekli emzirmeye çalışıyorum.nerdeyse hiç uyutmıcam onu.salı yine gelin dedi doktorumuz.yine kan alıcaklar biliyorum.ya napsam ben nasıl davransam nasıl anlarım sarılığının tehlikeli hale geldiğini

-------------
DİDE

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Ara 2012 Saat 19:29
Gunde 3 defa; cam arkasindan, ciplak olarak, 15'er dakika onunu ve sirtini gunese tutun. Birde Siteye bir sema gonderecegim. o semayi inceleyin, bu seviyede bir daha kan aldirmaniza gerek yoktur. . Memeye devam, sakin kesmeyin. Eger kan aldirdi iseniz; bir defa bile dusme tesbit ederseniz, bir daha kan aldirmaniza gerek kalmaz.

Mesajı Yazan: didemim
Mesaj Tarihi: 17 Ara 2012 Saat 17:07
dediğiniz yazıyı sitede bulamadım kadir bey.şu an güneşi kullanamıyoruz ama emzirme sıklığı kaç saatte bir olmalı.uyuyunca kaç saat sonra uyandırmak lazım.sadece gözünün içi sarı.vücutta yok bu  az sarılık b elirtisimi..kan vermek istemiyorum tekrar da

-------------
DİDE

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Ara 2012 Saat 05:23
Henuz koyamadilar. Ama, vucutta sariligi kalmadi ise, zaten gecmis olsun demekten baska bir sey yok, hepsini unutun, tamamdir, bir daha da kan aldirmayin. Emzirme  isi ; o istediginde verin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat