Adet azalması...
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Birgül Karakoç
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36941
Tarih: 19 Haz 2025 Saat 07:43
Konu: Adet azalması...
Mesajı Yazan: makisko
Konu: Adet azalması...
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2012 Saat 02:13
Merhabalar birgül hanım ben 31 yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var doğumum sezeryanla oldu yaklaşık 2 yıldır adet kanamalarımda azalma var hem gün sayısı hemde miktar olarak azaldı aslında beni asıl düşündüren renkteki değişiklik kırmızıdan çok koyu kırmızı hatta siyah diyebilirim birde yaklaşık 6-7 aydır korunmadığım halde hamile kalamadım sizce adet kanamalarımdaki değişikliktenmidir
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: dr. birgül karakoç
Mesaj Tarihi: 01 Oca 2013 Saat 23:06
Merhabalar adet miktarından ziyade düzeni daha önemlidir. Fakat muayene olmanız ve hormon testlerinize bakılması doğru olur. Hormonlarda ilgili problemler , yumurtalıkların fonksiyonununda bozukluk veya rahim içinde enfeksiyonlar sebep olabilir.
------------- OP.DR. BİRGÜL KARAKOÇ. KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM - ÜREME SAĞLIĞI UZMANI
|
Mesajı Yazan: makisko
Mesaj Tarihi: 04 Oca 2013 Saat 02:57
Birgül hanım 2 gün önce dr. Gittim simir testi aldı yara yok yumurtalıklar gayet temiz kist yok hafif bajinal enfeksiyon var dedi biokadin fitil günde 1 kere birde tarivid 200mg günde 1 kere kullan dedi hormon testi aldı bugün sonuç için arada hepsi normal adetinizin azalması için sebep yok dedi hamile kalamamam için bir şeyde demedi hormon test sonuçlarım tsh 2,96
fsh 5,6
prolaktin 9,8
Sizce Başka birşey yaptırmam gerekirmi teşekkürler
|
Mesaj Tarihi: 05 Oca 2013 Saat 19:04
Testler iyi ve muayene bulgularımızdan ştiyse şimdilik takip etmek yeterli.
------------- OP.DR. BİRGÜL KARAKOÇ. KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM - ÜREME SAĞLIĞI UZMANI
|
Mesaj Tarihi: 05 Oca 2013 Saat 19:05
Testler iyi ve muayene bulgularımızdan iyiyse şimdilik takip etmek yeterli. En az 6 ay korunmasın ilişki ve sonrasında gerekirse başka testler yapılır.
|
|