Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

et yememe

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37133
Tarih: 11 Eki 2025 Saat 20:09

Konu: et yememe
Mesajı Yazan: nurten...
Konu: et yememe
Mesaj Tarihi: 08 Oca 2013 Saat 13:23
iyi günler hocam 
büyük oğlum 4.5 yaşında boyu 114cm kilosu 17.5 kg
yemek yemekten nefret ediyor hep zorla yemek yiyor ne tavuk ne balık nede dana eti yiyor bunlara eşdeğer ne yedirebilirim
sevdiği tek şey çikolatalı ekmek ve süt günde 500 gr fazlasını vermiyorum
aç bırakmayı denedim akşama kadar ağzına bişey sokmadı yüzü çok soluk görünüyor 
eğer ben yedirmezsem hep aç dolaşıyor 
ve çok sık sık hastalanıyor kreşe gitmiyor sürekli evde 
tavsiyeniz üzerine sipraktin kullandık bir faydası olmadı
yaşıtları ile arasında boy farkı var oğlum uzun fakat yanlarında afrikalı çocuklar gibi zayıf 
yapabileceğim birşey varmıdır 
şimdiden allah razı olsun

-------------
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Oca 2013 Saat 18:43
Sipraktin; istahsizliga etki eder. Sizinkisi; "yemek secme"...Doner, lahmacun, sosis, sucuk  gibi, "muzur" gidalardan baslayabilir, eti sevdirebilirsiniz..

Mesajı Yazan: nurten...
Mesaj Tarihi: 08 Oca 2013 Saat 20:27
Bir gün yediği bir şeyi 1 2 hafta sonra tekrar yapıyorum ben bundan yemem diyor abur cubur bile sevmiyor dr bey o derece acayip başka çocuklar çikolata gofret için ağlar bu yemez 
boy ve kilosu hakkında sizin görüşünüz nedir 
bir yakınım oc..mar balıkyağı veriyormuş çok faydasını gördüm dedi biz hiç bir balıkyağı yada vitamin türü bişey almıyoruz 

-------------
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)

Mesaj Tarihi: 09 Oca 2013 Saat 02:21
10cm. boy fazlasi var... 300gram da agirlik fazlasi var. Boyunun kilosu; 20 kilo .. Bu sebeple, zayif gosterebilir, onemli degildir. Balik yagi; Paraniz coksa verin.

Mesajı Yazan: meryem
Mesaj Tarihi: 09 Oca 2013 Saat 08:40
hocam benim 5 yaşındaki oğlum da eti severdi ama ne olduysa artık tiksiniyor yemek istemiyor.tavuğu nasıl yapıyorlar eti nasıl yapıyorlar diye sorup duruyor...benim anladığım hayvanların kesilip yenmesini aklı almıyor...

ısrar etmiyorum ama yemekler gözünün önünde her akşam...bi süre görmemesi daha mı iyi olur acaba? unutmamasından endişe ediyorum...

işin garibi et yediği zamanlarda bile sizin tavsiye ettiğiniz döner pide gibi şeyleri sevmezdi...şimdi hiç yemez onları

Mesajı Yazan: bahattin
Mesaj Tarihi: 09 Oca 2013 Saat 10:56
hocam benim nisanda 4 yaşına girecek oğlum ne yese ağzında tutuyor çorbadan başka ne yedirsem yutmuyor cevabınız için teşekkür ederim kucak dolusu sevgiler...

Mesaj Tarihi: 09 Oca 2013 Saat 20:00
Sabirli olun, cok ustlerinede varmayin yoksa kiymete biner, yemesi varsa da yemezler. En muhimi evde sizlerin bu gidalari tuketmeniz. Once sizleri yerken gorecekler...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat