Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

karın ağrısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gaz & Karın Ağrısı
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37154
Tarih: 26 Tem 2025 Saat 00:12

Konu: karın ağrısı
Mesajı Yazan: zgundas
Konu: karın ağrısı
Mesaj Tarihi: 09 Oca 2013 Saat 23:01
Hocam benim oğlum 5 yaşını yeni doldurdu oldum olası sa iştahsız 19.5 kilo..Yemek yerken bir süredir sürekli karnım ağrıyor  diyerek tuvalete gitme ihtiyacı duyuyor ve gidiyorda.yemek yerken gitmese yemekten hemen sonra büyük tuvaletini yapıyor. ve yemek sırasında da yemekten sonrada sürekli gaz çıkartıyor. doktora gittik kıl kurdu olabileceğini ve bu 15 gün arayla verilen şuruplardan birde Tribudat adında 10 gün günde 1 tatlı kaşığı 3 ölçek kullanılacak şeklinde şurup verdi. kullandım ama değişen bişiy yok. ilaçlarla geçmezse mide bağırsak ultrasonuna bakarız demişti. sizce gerekliidir yada bu sorunumuz neden kaynaklanıyor bana yol gösterirseniz çok sevinirim hocam.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2013 Saat 05:53
Iyi sallamis... Zaten 1.5 kilo fazlasi var... ( Tribudat, herhalde;"Debridat" olacak) Bir muddet  zorlamayin, kendi istedigi kadar yesin, bakalim bir degisiklik olacakmi? 

Mesajı Yazan: zgundas
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2013 Saat 10:19
ilacın ismi doğru hocam kutusuna bakarak yazıyorum Tribudat 24mg / 5 ml oral süspansiyon hazırlamak için Granül yazıyor:)  dediğiniz gibi bir müddet zorlamamaya çalışıcam. kalp ameliyatı geçirdik kalbinde riti sorunu da var şu anda onun için yemek yemezse hemen güçsüz kalıcak diye yemek konusunda çok hassasım. verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim hocam.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat