emdikten sonra 1den fazla gaz
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gaz & Karın Ağrısı
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37175
Tarih: 26 Tem 2025 Saat 00:12
Konu: emdikten sonra 1den fazla gaz
Mesajı Yazan: nurgül aziz
Konu: emdikten sonra 1den fazla gaz
Mesaj Tarihi: 11 Oca 2013 Saat 00:25
kadir bey merhaba ogrettiğiniz gibi gazını cıkarıyorum emzırdıkten sonra ama aradan yarım saat gecıyor huysuzlasıyor yıne vuruyorum yıne gaz cıkıyor sankı mıdesı agzına gelır gıbı oluyor uyutuyorum aglayarak kalkıyor yıne vuruyorum yıne gaz cıkarıyor yanı merak ettıgım bırkere emzırınce bırkere gaz cıkınca bu gaz geçmıyormu emzırmedığim halde 3 kere 4 kere gaz çıkarıyor bu arada 1 ay 7 günluk gazla ilgili yazılarınızı okudum acaba hazımsızlıkmı var bızımkındede bırde bu yuzdenmı guzel kılo aldı acaba yanlışmı dusunuyorum 2 kılo 300 gıram almıstı 1 aylıkken cvp bınızı beklıyorum sabırsızlıkla canıda opüyorum kocaman iyi günler
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Oca 2013 Saat 05:37
HAYIRR.. Sakin bir defa "gak dedi diye" gaz cikarma islemini bitirmeyin. Yanliz, asiri gaz yutmasini onlemeniz icin; memenin renkli kisminin tamaminin bebegin agizina girmesi gerekir. Ona dikkat edin.
|
Mesajı Yazan: nurgül aziz
Mesaj Tarihi: 11 Oca 2013 Saat 08:24
bende oyle dusunuyorum ama almıyor hepsını bunu nasıl yapıcam bılmıyorum ıstedıgı kadarını tutuyor aslında memenın hepsını agzına almadınında farkındayım cıkardıgı seslerden tesekkur ederım cevaplarınınz için
|
|