Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

çapaklanma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37243
Tarih: 29 Eyl 2025 Saat 01:51

Konu: çapaklanma
Mesajı Yazan: dhurnali
Konu: çapaklanma
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2013 Saat 10:16
Merhabalar Kadir bey,  7,5  aylık bir kızım var,yaklaşık 2 aydır hemen hemen her sabah öksürük ve boğazda bir hırıltı ile uyanıyoruduk...ama normal gün içinde keyfi yerindeydi,onun için ben de hafif grip atlatıyor diye çok önemsememiştim.fakat dün gece uykusundan bi uyandı ve hiç aralıksız 1,5 saat ağladı,galiba bir yeri ağrıyor diye dayanamadım ve bir ölçek calpol verdim,ondan sonra uyudu,sabah uyandığımızda gözünün birisinde o kadar çok çapaklanma oluşmuş ki,bu sabah da ikisinde birden çapaklanma oluşmuş ve bu defa gün için de de çok huzursuz,belli ki bir yerleri ağrıyor..Unhappy sizce ne yapmamız gerekiyor???

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Oca 2013 Saat 06:23
Gecirmekte oldugu Grip, gozune vurdugu gibi, kulaginada vurmus olabilir. Iliadin ped. burun damlasi; her iki durumada iyi gelir. 3 gun, gunde 2x2'ser damla her iki burun deligine damlatin. Sonrasinda; Serum fiz ile devam edin ( Gunde 4x10'ar damla) Gozlerine de; gunde 4x1'er damla Tobrased goz damlasi, , her iki gozune damlatin.(5 gun) Goz damlasini, burun damlasindan sonraya denk getirin.  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat