Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

dişi çekilcekmiş :(

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diş & Ağız
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37299
Tarih: 23 Eyl 2025 Saat 11:41

Konu: dişi çekilcekmiş :(
Mesajı Yazan: b.ege
Konu: dişi çekilcekmiş :(
Mesaj Tarihi: 18 Oca 2013 Saat 17:50
hocam daha öncede bahsetmiştim oğlum 45 aylık .dişinin üst tarafında etinde beze gibi birşey çıktı içinde iltihap var ve dişi çürük.siz diş dr nun görmesi iyi olur diyince dra götürdüm.yolda giderken bir baktım bu çürük olan dişi enlemesine kırılmış herhangi ufak bir darbeyle elde kalacak dişin yarısı.dr götürdüm dr amoklavin antibiyotik verdi hücrelerin toplanması için ve haftaya perşembeye o çürük dişin çekimi için randevu verdi.ama ben çok kararsızım.bu çürük diş zaten süt dişi hiç çektirmezsem kendnin düşmesini beklesem olmaz mı.hele şu antibiyotik için  ne diyorsunuz teşekkür ederim hocam cvplarınız için

-------------
HERGÜN ŞÜKÜR EDİYORUM ALLAH'IMA SENİ BANA VERDİĞİ İÇİN

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Oca 2013 Saat 03:56
Yutma riski var. Cektirirseniz iyi olur, Antibiyotik luzumsuz verilmis.

Mesaj Tarihi: 19 Oca 2013 Saat 09:24
hocam o zaman antibiyotiği kullanmıcam zaten çokta kullanmak istemiorum ama iltihap neden oluo  uzun zamandır var.kendi kendine geçiodu artık geçmioda orda duruo.başka dra götürmeme gerek yok sanırım çektireyim dişi

-------------

Mesaj Tarihi: 19 Oca 2013 Saat 17:45
Doktora degil, dis hekimine gosterin.

Mesaj Tarihi: 19 Oca 2013 Saat 18:37
hocam kusura bakmayın diş dru demek istemiştim benim hatam.peki bu iltihap kurucak antibiyotik kullanmadan geçemke bilmeyen beze şeklinde içi dolu iltihap

-------------

Mesaj Tarihi: 20 Oca 2013 Saat 03:31
Dis hekimi bir gorsun, belki kendisi bosaltir.

Mesaj Tarihi: 20 Oca 2013 Saat 14:34
hocam geçen gün şişlik olan bölgenin ucu beyazda dokunmamla ilhihapın akması bir oldu.ama şimdi sadece şişi var ilhitap gözükmüo.nasıl şey yapmam lazım ki o şişlik insin ve neden şişio olabilir

-------------

Mesaj Tarihi: 20 Oca 2013 Saat 19:23
Dis kokunde iltihap olmus, mutlaka akli basinda, bilgili bir Dis Hekimi bulmaniz sart... Abur cubur, discilerin elinde telef olursunuz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat