Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ağzının içi Bembeyaz

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diş & Ağız
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37317
Tarih: 18 Eyl 2025 Saat 00:19

Konu: Ağzının içi Bembeyaz
Mesajı Yazan: özüdoğru
Konu: Ağzının içi Bembeyaz
Mesaj Tarihi: 19 Oca 2013 Saat 19:36
Hocam bu soruyu arkadaşımın bebeği için soruyorum size. 14 aylık kız bebeği bugün ağzının içi bembeyaz olmuş ve anne sütünden başka hiçbirşey yemiyormuş. Beni az önce aradı bende durumu size soruyorum. Hocam bebeğin dün itibariylede ateşi çıkmış . Bize bu konuda ne tavsiye edersiniz yapılması gerekenler nelerdir? Saygılarımla.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Oca 2013 Saat 03:39
Anne sutu alan bebeklerde olur. Meme emerken, asiri surtunmeden dolayi agiz icindeki "zar" dokuluyor, cocuga bir sikinti vermez, kendiliginden duzelecek.

Mesajı Yazan: özüdoğru
Mesaj Tarihi: 20 Oca 2013 Saat 09:41
Hocam bebek grip enfeksiyonu geçiriyormuş sanıyorum bademciklerinde enfeksiyon olduğu söylenerek antibiyotik verilmiş. Burun akıntısı yok ama bebek birşey yiyip içmiyor sadece anne sütü alıyor. 14 aylık kız çocuğu ben akşam sizin maillerinizede baktım dil üstünün bembeyaz olduğu durumlarda neler yapılabilir diye. Ama sizin cevabınız önemli. Bu belirtiler varken annenin yapması gerekenler nelerdir hocam. Saygılarımla.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Oca 2013 Saat 18:33
Once; Atesi olacak, dil beyazligina sonra bakacagiz. Annesini rahat emdigine gore, hasta degil, sadece, agiz icindeki derisi degisiyor.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat