Göz Altı
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37346
Tarih: 09 Eyl 2025 Saat 23:36
Konu: Göz Altı
Mesajı Yazan: özüdoğru
Konu: Göz Altı
Mesaj Tarihi: 21 Oca 2013 Saat 16:38
Sayın hocam kızım 14 aylık. ve ben bugüne kadar hiç kan testi yaptırmadım . Size bunu danışmıştım doktor kontrolünde 7. ayda getirin rutin kan testi yaptıracaz demişlerdi. Ben size o zaman danışmıştım sırf laboratuvarları kazanacak diye bebeğime kan testi yaptırmadım. Bugünkü mevcut durumda bebeğimin genel durumu iyi. Bir rahatsızlığı yok. Ben yine size danışarak bebeğim 9 aylıkken demiri kestim vermedim. 4.aydan itibaren verdim yani toplamda 5 ay demir verdim ama sizi tanıdıktan sonra kestim. Hocam şimdi bebeğime bakıyorum göz altlarına çok ama çok hafif açok renkte bir morluk var. Uzaktan belli olmayan ama dikkatlice iyice baktığımda anlıyorum. Gözünün yarısına kadar gelen ince bir mor renk görüyorum. Uykusuz olduğunda dahada belirginleşiyor. Size sormadan yapamadım . Ben her sabah bebeğimin kahvaltısına 1 tatlı kaşığı pekmez veriyorum. Bunu günlük vermem sakıncalımı? Birde gün aşırı yumurta mutlaka veriyorum. Çorbalarınıda bir gün sütlü diğer günler kıymalı etli veya tavuklu yapıyorum. Düzenli hergün 100 gr yoğurt yer. Buna rağmen kan testini yaptırayım mı? 15. ayında sağlık ocağına götürdüğümde kilo ve boyuna bakacağım. Bunu size yazarım ama sıkıntılı bir durumumuz yok sadece gözünün altındaki ince mor renge takıldım. Kılcal damarları olabilir ama size danışmadan yapamadım hocam fikirleriniz çok önemli yanıtlarsanız sevinirim saygılarımla.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Oca 2013 Saat 03:52
O gordugunuz"morluk" toplar damarin rengi.. Pekmez, kansizliga iyi gelmez. Eski maillere bakin. Dudak rengi ve kulak kepcesi soluk ise, testi yaptirin.
|
|