Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

nezle

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37376
Tarih: 22 Eyl 2025 Saat 16:24

Konu: nezle
Mesajı Yazan: durucan
Konu: nezle
Mesaj Tarihi: 23 Oca 2013 Saat 18:39
iyi günler 10 aylık bir oğlum var. 3 aylıkken bronkopnomi, 6 aylıkken bronşiolit oldu. 
2 haftadır nezle burnu akıyor. çok hafif öksürük olup geçti. geçen cuma ateşi çıktı 2 içinde ateşte geçti. serum fizyolojik ve mandalina suyula atlattık derken bugün öksürük başladı. dr baktı göğüste bişey yok viral enfeksiyon dedi. her hastalığı bronşiolite cevircek diye birşey yok korkma dedi. (kabusum oldu çünkü) ama 2 haftadır burnu akıyormuş biraz uzun bir süre, birde daha önceki hastalığından dolayı 10 gün zaditen damla kullannalım dedi, sinomarin mini sprey verdi.
zaditeni kullanayımmı
sinomarin hipertonik bildiğim kadarıyla sprey şeklinde olupda izotonik formda bir marka varmı, yoksa flaxon şeklindemi kullanayım... teşekkürler
kilosu 8470
boyu  73.8
baş   46.2
bıngıldağı kapanmış kilo boy az mı?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Oca 2013 Saat 02:51
Hayret... Demek viral enfeksiyon diye bir sey duymuslar.. Cok iyi... Aman ha Zaditen'i kullanmayin, burun akintisi koyulasir, vucut direnci kirildigi icinde iste o zaman gogusune iner.. Zatiten kullandiginizda; ( burun ve geniz akintisi varken)  her zaman goguse iner. Sadece benim Grip icin anlattiklarimi kullanin.  
2 cm boyu uzun, 600 gram eksigi var. Tabii olcumlere ne kadar guvenirsek...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat