Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Sorularım

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37434
Tarih: 15 Eyl 2025 Saat 05:37

Konu: Sorularım
Mesajı Yazan: özüdoğru
Konu: Sorularım
Mesaj Tarihi: 28 Oca 2013 Saat 16:06
Sayın Hocam kızım 14 aylık. Uyku esnasında başının arkası çok terliyor başının temas ettiği çarşaf ıslak oluyor. Ensesi uyku sırasında terliyor birkaç seferdir dikkatimi çekti size sormak istedim. Vücudunun başka bir bölgesinde bunu görmüyorum.
1 yaşına kadar multitabs vitamin verdim. sonra sizin tavsiyenizle devit 3 ampül içirdim. Hocam multitabs 'ın 1 yaş sonrası kullanılan multitabs omega 3 şurubu varmış. bunu kullanmamı tavsiye edermisiniz.
Diğer bir sorumda ben kızıma haftada bir et ve et suyundan yapılan çorba , veya kıyma ile yaptığım yemeklerden , birde tavuk eti ve 1 gün arayla yumurta veriyorum. Bu yaştaki bebekte et miktarı ne kadar olmalı değerlendiriseniz sevinirim saygılarımla.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Oca 2013 Saat 18:46
1- Terlemek, daha ziyade; soyacekim bir durumdur, onun makinalari o sekilde calisiyor.
2- Bir yasindan sonra, her gidayi yiyen bir cocukta "multivitamin" vermeye gerek yoktur, Dvit3 senede bir yeterlidir.
3- "Omega 3" diye  ayri bir madde yoktur. Omega3; bir grup aminoasit'in adidir. eicosapentaenoic asit, Alfa-linoleic asit ve docosahexaenoic asit; "Omega 3" grubu aminoasitlerdir.. Bunlarinda Dvitamini ile bir ilgisi yoktur.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat