Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Tahlil sonucu

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Testler & Tahliller & Teşhisler
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37646
Tarih: 31 Ağu 2025 Saat 04:34

Konu: Tahlil sonucu
Mesajı Yazan: nursena2011
Konu: Tahlil sonucu
Mesaj Tarihi: 11 Şub 2013 Saat 12:35

Hocam , bebeğimde (kız ) 1,5 haftadır burun akıntısı vardı. ıhlamur bal limon verdim rahatlamıştı ama balgamı var gibiydi , dün ateşi de yükselince acile ittik. doktor boğazı şişmiş deyip ventolin , calpol ve zimax verdi. Dün gece saat 22:30 dan beri 3 defa calpol verdim. ateşi düşmüyor yine . Eklem yerlerine bez koydum ama ne yapabilirim. Kızım 16 aylık kan değerleri normal mi ?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Şub 2013 Saat 19:50
Kan degerleri SADECE, kizinizin; Grip gecirmekte oldugunu gosteriyor. Tabi bu laboratuvar da, soygun duzenine uyarak, 16 aylik bir cocugun kan degerlerini "Eriskin Referans  Degerleri" ile mukayese etme sahtekarligini uyguluyor. O dusukmus gibi gorulen kan degerlerinin tamami, kizinizin yasina uygundur. Boyle yerlerden uzak durun.
Kiziniz Grip geciriyor, atesi toplamda: 4-5 gun surecek. Bugun oksuruk ve burun akintisida baslamistir. ASLA soguk tatbiki yapmayin, benim"Ates ve tedavisi" ve " Atesin Yan Etkileri ve Sebepleri" makalelerimi okuyun.
Gribi ve oksurugu icin; sadece, Limonlu bal, Serum fiz ve ColMix kullanin. Eski maillere bakin.

Mesajı Yazan: nursena2011
Mesaj Tarihi: 11 Şub 2013 Saat 20:26
Hocam bu süreç içinde yediğini kusması normal mi ? Zaten iştahsız bir çocuktu şimdi hiç iştahı kalmadı sürekli beni emiyorç 16 aylık bir bebeğin sadece gün içinde annesini emmesi yeterlimidir ?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Şub 2013 Saat 20:43
Kilosuna bakin, kilo almis ise, asiri beslediginizden kusuyordur, beslenme aralarini acin. Eger kilo almamis hatta kaybetmis ise, kutu sutlerinden teklif edin, bakalim alacakmi???

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat