Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

diş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diş & Ağız
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37743
Tarih: 29 Eyl 2025 Saat 12:19

Konu: diş
Mesajı Yazan: papatyam13
Konu: diş
Mesaj Tarihi: 17 Şub 2013 Saat 16:26
hocam merhaba,
oğlum neredeyse 3,5 yaşında ve alt dişleri çürümeye başladı.sizce nedeni nedir?ben gece beslenmelerinden kaynaklandığını düşünüyorum.çünkü anne sütünü bıraktığından beri  özellikle ilk 1 yıl geceleri neredeyse her yarım saatte bir uyanıp süt içiyor.bir dönem,günde 1litreye yakın süt içiyordu.son bir iki ay azalttı biraz.sizce de ağzında sürekli gıda atığı ile uyuması dişlerini çürütüyor mudur?yoksa bu diş yapısıyla mı ilgili?
BU ÇÜRÜMEYİ DURDURMAK İÇİN NE YAPABİLİRİM?
TEŞEKKÜRLER HOCAMKizBebek

-------------
- üzerinde Pek çok Meyveler Bulunan Bir Dalı, Meyvalar Aşağı Doğru çeker. Meyvasız Bir Dalın Ucu Ise, Servi Ağacı Gibi Havada Olur.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Şub 2013 Saat 18:47
Dislerinin curumesinin nedeni:  Zymafluor kullanmamis olmaniz.. Curukler icin yapabileceginiz bir sey yok, insallah, agrilar baslamadan dokulurler.
Hemen; Zymafluor'a baslayin. Gunde 2 tablet, gidalardan yarim saat once veya sonra verin.

4 yasindan sonrada; gunde 4 tane verin. Eger cok muntazam dis fircalayan bir cocuk olursa, 4 yerine 3 vermeniz iyi olur. 10 yasi bitene kadar verin.

Mesajı Yazan: papatyam13
Mesaj Tarihi: 17 Şub 2013 Saat 23:16
tamam hocam hemen başlıyorumThumbs Up

-------------
- üzerinde Pek çok Meyveler Bulunan Bir Dalı, Meyvalar Aşağı Doğru çeker. Meyvasız Bir Dalın Ucu Ise, Servi Ağacı Gibi Havada Olur.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat