Zeka Gelişimi ile ilgili
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37787
Tarih: 30 Tem 2025 Saat 08:25
Konu: Zeka Gelişimi ile ilgili
Mesajı Yazan: özüdoğru
Konu: Zeka Gelişimi ile ilgili
Mesaj Tarihi: 21 Şub 2013 Saat 15:21
Sayın Hocam sizi hergün takip ediyorum benim bebeğim 15 aylık oldu. Baba ve ben çalışıyoruz bebeğimi hala emziriyorum akşam eve gittiğimde ve gece de 2 veya 3 kez kalkıp emiyor. Bebeğimle sürekli konuşuyorum birşey yapmak istediğimde ona ne yapacağımızı anlatıyorum beni dinliyor. Sakin ve huzurlu bir yaşamımız var. Kızıma bakıcı bakıyor o da onunla ilgili. ama bazen kızımda sinirli ve huysuz davranışlarda görüyorum. Olaylara bilinçli yaklaşmaya özen gösteriyorum. Hocam bebeğimin zeka gelişimini nasıl ilerletebilriim. Organik gıdalarla beslenmesine dikkat ediyorum. Herşeyini organik ürün alıyorum. Bebeğimi sakin bir ortamda büyütüyorum. Zeka konusunda biz annelerin dikkat etmeleri gereken nelerdir. Bu konudaki düşüncelerinizi öğrenmek isterim. Sevgi ve saygılarımla.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Şub 2013 Saat 23:28
Zeka; Allah vergisi bir ozelliktir. Siz mevcut zekayi arttiramazsiniz. Yaptiginiz islerin hepsi nafile ve luzumsuz masraftan baska bir ise yaramiyor. Yapabileceginiz yegane KATKI: iyi bir egitim vermeniz/saglamanizdir. Gerisi hikayedir...
|
Mesajı Yazan: febaa2
Mesaj Tarihi: 22 Şub 2013 Saat 14:44
hocam merhaba ben ankarada yaşıyorum burada özel okul çok var en ucuzu senelik 12000 tl ile 36000 tl arasında değişiyor 2 çocuğum var devlet okuluna gitmek durumundalar
tabikide ben sizin görşlerinizi önemsediğim ve beğendiğim için soruyorum sizce devlet okullarında iyi eğitim vermemiz için neleri aramalıyız
kızım 5 yaşında sevgiler
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Şub 2013 Saat 20:41
Aramaniz gereken: Iyi ogretmenlerin oldugu bir okul. Okul, 4 duvardan ibaret degildir, onu kiymetli yapan, ogretim uyelerinin kalitesidir... Bu ozel de olabilir, Devlet okuluda olabilir. Biraz da sansa bagli...
|
|