Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

sorularım oğullarım

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37856
Tarih: 19 Kas 2025 Saat 14:12

Konu: sorularım oğullarım
Mesajı Yazan: ceynrose
Konu: sorularım oğullarım
Mesaj Tarihi: 26 Şub 2013 Saat 12:38

HOCAM UZUN ZAMAN SONRA AÇTIĞIMDA BİLE SİZİ KARŞIMDA BULMAK İNANILMAZ MUTLULUK VERİCİ BİŞEY ALLAH SİZE UZZUUUUUNNN ÖMÜRLER VERSİN...ben şuanki 6 yaşındaki oğlum 2 yaşındayken tanıdım sizi nebulizatör kullanırken tanıdım ve anında kestim şuan evde sadece acil durumlar için calpol var sadece.bebeğim 11 aylık nezle oldu nezlede ne yapılır coldmix im var burna okyanus suyu sprey onu yapıyorum ama halsizliği var onu giderecek direnç verecek ne yapabilirim.öksürük yok burnu su gibi akıyor ama halsizlik beni üzüyor yemeside iyi.ama gözler sulu sürekli hapşuruyo halsiz.balla limonda veriyorum öksürük olmasada.bu ilk sorumdu.kusura bakmayın uzun oldu.2. sorum 6 yaşındaki oğlum plastik yiyor engel olamıyoruz herşeyi kemiriyo oyuncak atlarının filan kafaları kuyrukları hep gitmiş farkedince topladık ama evde plastik eşyalar var .okula gidecek ne eksikliğinden olur bu.kilosu 25 107 boyunda 2008 şubat doğumlu.

-------------
batuhanım herşeyim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Şub 2013 Saat 23:57
1- Eger Grip oldugunda, halsizligini giderirseniz, cocuk "-iyilestim-" zannederek kalkar kudurmaya baslar. Buda vucudun enerji kaybetmesine neden olur. Birakin halsiz kalsin, kipirdamasin, vucutta sadece enfeksiyon ile ugrassin.  Istirahat ve sicak tutma yeterlidir.
2- Abisinin plastik yemesi hos bir durum degil. Mide asiti onlari eritir ama, o plastigin baska ne gibi maddeler ihtiva ettigini bilmedigimiz icin,  onlenmesi iyi olur. Her hangi bir madde eksikligini gostermez.
3-   5 yasinda: 7 kilo fazlasi var... Boyu; yasina uygun.  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat