Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ateş...

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37927
Tarih: 03 Ağu 2025 Saat 02:27

Konu: ateş...
Mesajı Yazan: nilcey
Konu: ateş...
Mesaj Tarihi: 02 Mar 2013 Saat 13:32
merhaba dr bey.7 yaşındaki kızım gece 12 den beri ateşli.38,5 sürekli.şurupla 37 ye düşüyor.ayağa kalktığında başının döndüğünü söylüyor. 3 defa da kustu.he yatıyor.ağızda koku yok.boğazı ağrımıyor.boğazının resmini çektim.aşağıya yükleyeceğim.dr a gitmedik henüz.burun akıntısı öksürük hapşırık yok.gri mi olacak yoksa dr a gidi kan tahlili yatıralımmı.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 02 Mar 2013 Saat 13:48

Mesaj Tarihi: 02 Mar 2013 Saat 13:49
http://bit.ly/c25MCx -

Mesaj Tarihi: 02 Mar 2013 Saat 16:50
wbc 12.20
idrar tahlili nitrit negatif.
yaş 2006 temmuz doğumlu.
tahlil sonuçları böyle çıktı dr bey.wbc 10 normal sınır görünüyor.tek yüksek olan o.diğerleri normal değerlerde.antibiyotik gerekirmi.kustu ve şidi uyuyor.ateş yok şimdilik.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Mar 2013 Saat 17:54
Bu yas icin WBC sinirlari; 5.0 - 14.5 dur.   WBC nin normal ust siniri; ( o da eriskinlerde) 11 dir.. Dunyanin hicbir yerinde,hicbir yasta , normal ust sinir,  10 degildir... Isleri gucleri sahtekarlik. Kesin Doktor-Laboratuvar isbirligi var.. Cocugunuz Grip geciriyor, bu tezgahlardan uzak durun.

Mesaj Tarihi: 02 Mar 2013 Saat 18:50
GRNC Değeri 9,6 çıkmış.normal değerler 1,2-8 yazıyor.bu nedir dr bey. bu arada dr ant.iburamin cold calol ve mukolitikli bi şuru vermiş.calpol hariç hiçbirini kullanmayacağım.

Mesaj Tarihi: 02 Mar 2013 Saat 21:36
Calpol'u bile cok gerekmedikce kullanmayin. GRNC icin, tahlil raporunu, "scan" edip bana gonderebilirmisiniz?

Mesaj Tarihi: 04 Mar 2013 Saat 09:42
http://bit.ly/c25MCx">

Mesaj Tarihi: 04 Mar 2013 Saat 10:59
tahlil sonucu yukarıdadır dr bey.GRNC için görmek istemiştiniz. kızım da iyileşti bu arada.çok eşekkürler.eskiden olsa hala ant.kullanıyor olacaktık 10 gün.2006 lı kızımda gripler 1-2 gün süren ateş ve zaman zaman öksürük dışında burun akıntısı pek olmadan geçiyor çok şükür. ancak 2010 lu küçük kızım 10 gündür grip burnu sürekli akıyor ve hasta olmadığında bile tıkalı. neden böyle 2 çocuk arasında fark var hastalığı atlatma sürecinde.vücut direnci ile mi ilgili. merak ettim. bir de GRNC sini yorumlayabilirseniz çok sevinirim. diğer değerler normal gibi.çok teşekkürler. iyi varsınız.

Mesaj Tarihi: 04 Mar 2013 Saat 19:31
1-Bazi laboratuvarlar, Notrofil yerine; Granulosit derler. Granulosit'in kisaltilmisi, onemli bir sey degil...
2- Kardesler arasinda; "index vaka" denilen ve  eve mikrobu ilk getiren cocuk, dis ortamda hastaligi aldigi kimse ile kisa sureli temas ettiginden hastaligi hafif gecirir, ama evde surekli mirrop verdigi kardesleri fazla mikrop aldiklarindan, daha agir hastalik gecirirler.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat