Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

assist

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37973
Tarih: 21 Kas 2025 Saat 11:47


Konu: assist
Mesajı Yazan: denizalpeliz
Konu: assist
Mesaj Tarihi: 05 Mar 2013 Saat 14:15
kadir bey merhaba,
eliz in uzun zamandır gecmeyen bir oksurugu var. bogazıda dolu balgamlı. doktorumuza gittik sudafet verdi kullanmadım. ballı limon ıcmiyor tukuruyor. okyanus suyu sıkıyorum. 10 gun sonra gıttıgımde geniz akıntısı devam ediyordu ve bıraz ıltıhaplı oldugunu soyledı ve sınuzıtı var dedı. 3 gun sonra da aile hekımıne gıttım antıbıyotıger gerek yok dedı assıst verdı. sızce ne yapmalıyım?
 
 
 
sankı sınuziti var gıbı de gelıyor burnu devamlı dolu akma akmıyor ama hep hırıltılı ve cocuk elıni gozunden alnına dogru ıtıyor sankı. oralarda bır rahatsızlık duyuyor sankı??
tesekkurlerrr



Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Mar 2013 Saat 19:11
Sinuzit olsa bile tedavisi aynen Grip tedavisi gibidir... Once 3 gun, gunde 2x2'ser damla( vey 2x1fis) Iliadin ped. burun damlasi kullanin, arkadan Serum fiz en az 1 hafta devam edin. Hem Gribine, hemde varsa, Sinuzit'ine iyi gelir. Sakin antibiyotik vermeyin, bogazdaki yararli( Probiyotik ) bakterileri yok ederseniz, hastalik sayisi ve sureleri artar... Eski mailleride okuyun... Asist surup; bir tek "Parasetamol" zehirlenmelerinde ise yarar, onun disinda sakin kullanmayin, bronslarda spazma (darliga) sebep olursunuz.


Mesajı Yazan: denizalpeliz
Mesaj Tarihi: 06 Mar 2013 Saat 09:03
cok tesekkur edriz verdiginiz bilgiler icin.



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat