Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

yardım

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=38117
Tarih: 20 Kas 2025 Saat 01:31

Konu: yardım
Mesajı Yazan: ÇİTOS
Konu: yardım
Mesaj Tarihi: 14 Mar 2013 Saat 22:07
hocam merhaba.12 yaşındaki oğlum 1 aydır saçıyla oynuyor şekil yaptı.alnını üst tarafındaki saçı tutup evirip çevirme hareketi.ne zaman baksam uyarsam eli hep saçında.keçe gibi olmuş o bölgeBig smile.3,5 yaşında erkek kardeşi var.kıskançlık diz boyu tabiki.hiç oyun kuramıyoruz.küçük kardeşi bozuyor diye katılmıyo bile oyunlara.hep kızgınlıkla bakıyor kardeşine.ama ben kardeşine kızayım hemen savunmaya geçip koruyor kardeşini.bize ailecek yapabileceğimiz etkinlik öneriniz olurmu.birinden biri mutlaka küsüyor.arayı bulamıyoruz.kırıcı laflar söylüyorum.busefer hepten herkes kırılıyor, bi kenara çekilip biri telefona-biri bilgisayara-bizde televizyona kitleniyoruzTongue.mutlu-beraber bişeyler paylaşalım istiyorum.hayat çok kısa .bu günlerimiz birdaha geri gelmicek.psikyrik yardım çok aldık.sorun yok deniyor.benmi fazla şey istiyorum bilemedim.önerilerinizi bekliyorum.sevgiler....

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Mar 2013 Saat 01:59
Bosverin, birakin ne halleri varsa kendileri gorsunler... Artik eski aile yapisi kalmadi, alistirin kendinizi...  Esas siz, onlari bosverin, onlarin onunde up-uzun bir omur var, siz kendinizinkini yasamaya bakin...

Mesajı Yazan: ÇİTOS
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2013 Saat 22:16
doğru söylediniz hocam.rabbim sağlıklı uzun ömürler versin.başta size..ellerinizden öpüyorum.saygılar..KizBebek

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat